Facebook pro Windows Phone je kompletně přepracován

11

Používáte-li aplikace Facebook v systému Windows Phone, čeká vás po instalaci poslední aktualizace možná menší šok. Aplikace bylo kompletně předělána, přináší i mnoho nových funkcí.

Facebook ve verzi 5.0.2.0 pro Windows Phone je nyní prakticky identickou aplikací, jako jsou verze pro iOS nebo Android. Na jednu stranu tímto aplikace získala funkce, co předtím (verze 4.x) neměla, ovšem pryč je "metro" design, Facebook nyní mezi ostatní aplikace moc designově nezapadá. Autorem aplikace je na rozdíl od konkurenčních platforem sám Microsoft, připravil ji ovšem ve spolupráci s Facebookem, proto ta podobnost. Verze pro Windows Phone není lokalizovaná do češtiny.

Pokud jste s verzí pro iOS či Android nepřišli do styku, tak jen v krátkosti, jak aplikace vypadá. Hlavní obrazovku tvoří Timeline, čili vaše zeď, kde jsou chronologicky zobrazeny příspěvky. Potažením prstu zleva doprava, případně dotykem na horní ikonku se třemi čárkami, se zobrazí menu, kde jsou položky jako Zprávy, Události, Přátelé, Nastavení a podobně. Potažením zprava doleva se zobrazí seznam uživatelů pro chat.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
chick
Mě se víc líbil ,,Metro´´ styl :-( stačilo tam jen dá ty věci co chyběly ale design měnit neměli :-(
zmena
Take jsem se vcera lekl te zmeny. Uvidime casem, zatim jsem se moc nezorientoval.
David
No v podstatě si jen ulehčili práci a narvali tam vzhled z Androidích telefonů. Snad se to u WP nestane zvykem jako u Androidu, že s každou novou aktualizací to bude horší a horší. Jinak Skype na Androidu taky dostal včera aktualizaci a je kompletně přepracovaný design a musím říct, že je to změna k lepšímu. :)
Karel
Přestože mám telefon s Windows Phone teprve chvíli, na metro facebook jsem si rychle zvykl a tenhle update mi přijde jakon návrat do temných časů používání Androidu. A moc mi chybí tlačítko aktualizovat...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze