Huawei Watch 3 mohou díky Petal Maps sledovat dopravní situaci v reálném čase

Huawei Watch 3 mohou díky Petal Maps sledovat dopravní situaci v reálném čase
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Navigaci Petal Maps ocení chodci i cyklisti
  • Aplikace přináší funkce jako detailní předpověď počasí, aktualizace dopravního stavu, satelitní mapy nebo řidičskou navigaci
  • Vytvořit si lze rovněž seznam oblíbených míst

Huawei přináší aplikaci Petal Maps do nové řady chytrých hodinek Huawei Watch 3. Petal Maps, které jsou nyní k dispozici ke stažení v AppGallery pro Huawei Watch 3, poskytují navigační data přímo v chytrých hodinkách a s nimi i okamžitý přístup k trasám při chůzi nebo jízdě na kole pouhým pohledem na zápěstí.

Huawei Watch 3 Pro – videorecenze

Petal Maps verze 1.9 přinášejí funkce, jako je předpověď počasí, aktualizace dopravního stavu, satelitní mapy nebo řidičskou navigaci. Mezi novinky patří:

  • Commute Cards – Tato funkce pomáhá uživatelům rychle navigovat tím nejefektivnějším možným způsobem. Petal Maps umožňují zadat polohu jejich domova nebo kanceláře a nastavit karty zkratek pro rychlou kontrolu času dojíždění a trasy, přičemž vylepšená navigace nyní pokrývá možnosti řízení, chůze a jízdy na kole a také trasy veřejné dopravy. Informace o adresách jsou uloženy pouze v aplikaci a podléhají přísným zárukám ochrany osobních údajů.
  • Weather Layer – Nová funkce poskytuje podrobný přehled počasí v místech, kam cestují, navíc s působivými animovanými funkcemi. Díky nové funkci se informace o počasí budou zobrazovat přímo na mapě s animovanými efekty, jako jsou například upozornění na bouřky.
  • Satellite Map a Terrain Layer – Nová a vylepšená satelitní mapa poskytuje komplexní pohled na krajinu prostřednictvím satelitních snímků. Mapa s vysokým rozlišením umožňuje uživatelům identifikovat geografické prvky s vysokou přesností, zatímco Terrain Layer umožňuje prozkoumávat krajinu při chůzi venku.
  • Dopravní situace v reálném čase – Nová aktualizace přináší také snadno sledovatelné duhové barvy, které pomáhají indikovat stav dopravní situace už na první pohled. Řidiči se navíc mohou těšit i na zvětšené zobrazení map křižovatek, díky nimž bude orientace na složitých křižovatkách snadná.

Petal Maps jsou k dispozici ve více než 140 zemích a v 26 navigačních jazycích s více než 2,7 miliony uživatelů v Evropě. Aplikaci je možné stáhnout z AppGallery i Obchodu Play a je dostupná pro všechny smartphony s Androidem.

Huawei Watch 3

Konstrukce46,2 × 46,2 × 12,2 mm, 54 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?

Huawei Watch 3 Pro

Konstrukce48 × 49,6 × 14 mm, 63 g, odolnost: IP68
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze