Huawei se pochlubil úspěchy za první polovinu roku 2018

27
Huawei se pochlubil úspěchy za první polovinu roku 2018
  • Řada P20 překročila v dodávkách 9 miliónů kusů
  • Výborně se vede i sériím Mate 10 a nova
  • Globální dodávky celkově přesáhly 95 miliónů kusů

Huawei dnes zveřejnil své výsledky za první polovinu roku 2018 a společnost má rozhodně důvod k radosti. A to nejen proto, že je za poslední čtvrtletí světovou dvojkou. Celkové dodávky vystoupaly nad hranici 95 miliónů kusů.

„Posledních šest měsíců bylo pro Huawei CBG neuvěřitelných díky mohutnému obchodnímu růstu napříč všemi trhy a produktovými řadami. Za úspěchem stojí náš závazek přinášet inovace a nejlepší produkt našim zákazníkům. I nadále se budeme soustředit na kontinuální zlepšování své nabídky s důrazem na vývoj umělé inteligence ve smartphonech, cloud a širší Huawei ekosystém,” říká Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

Největší obchodní úspěchy Huawei první poloviny roku 2018:

  • Řada Huawei P20: Díky spojení designu a technologie byla série smartphonů P20 velmi dobře vnímána mezi zákazníky, kteří oceňují zejména kvalitní fotografie. Globální dodávky P20 zařízení překročily hodnotu 9 milionů jednotek.
  • Nejnovější série Huawei Mate 10 nastavila trend pro umělou inteligenci v mobilech a posilnila pozici společnosti v rámci high-end trhu s více než 10 miliony globálně dodanými zařízeními.
  • Řada Huawei nova: Globálně počet uživatelů zařízení nova překročil 50 milionů, a přispěl tak k celkovému růstu podílu na trhu smartphonů střední třídy. Dodávky zařízení nova stouply meziročně o 60 %.
  • Huawei wearables dosáhla pozoruhodného meziročního růstu o 147 %.
Diskuze ke článku
Tomáš
Ještě ale zapomněli dodat, že ty svoje ,,wearables,, cpou zdrama ke každému druhému mobilu :-)
Pesedm
I kdyby Tě chválilo tisíc úst najednou - nikdy mezi nimi nesmí být ta Tvoje...
Blue Sun
Blue Sun
Apple se chvali ziskem, Huawei chrli jeden lowend za druhym... Dobra cesta pro cinanky, jak se stat druhou Nokii.
Standa
Osobně jejich telefony vyloženě nesnáším a to hlavně kvůli hnusné nástavbě EMUI. Amíci moc dobře vědí proč si to svinstvo nechtějí pustit na svůj trh a radí všem jejich telefony nepoužívat. Další věc ten trapný výřez. Ve všem jen kopírují. Žádný model od nich bych si nikdy nekoupil. Stejně tak Xiaomi. To je další shit s nástavbou a telefon se do roka rozbije . Kvalita dílů je až komická. Vždycky něco odejde. Pokud nemá telefon čistý a pravidelně aktualizovaný systém tak u mě nemá šanci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze