Huawei P10 se ukazuje ve verzi se zahnutým displejem

6

Huawei P10 má do oficiálního představení ještě daleko, ale jak už je zvykem, spekulace a úniky informací se již hromadí ze všech stran. Tentokrát se nám P10 ukazuje hezky celá hned na dvou renderech. Nejzajímavější je však fakt, že podle nich se dočkáme jak standardní verze, tak i speciální se zakřiveným displejem.

Huawei P10 rendery

Naposledy jsme si ukázali pár obrázků telefonu a poodhalili některé očekávané specifikace. Dnes máme tu čest se na P10 podívat o něco lépe díky oficiálně vypadajícím renderům, které se k nám dostaly až přímo z Číny. Samotné obrázky nám jasně naznačují hned dvě verze budoucí vlajkové lodi od Huawei. Jednu s klasickým rovným displejem a druhou se zahnutým displejem na obou stranách. Dočkali bychom se tedy dvojice telefonů ve stylu Samsungu a jeho vlajkové dvojice Galaxy S7/S7 edge. Prozatím však není zcela jisté, zda se budou obě verze nějak dramatičtěji lišit velikostí displeje.

Nicméně to vypadá, že se nám skutečně potvrzuje čtečka otisků prstů pod displejem na přední straně telefonu. Na renderech si můžete také všimnout, že ukazují čtečku rovněž i na zádech. Je tedy otázkou, zda jde o chybu, render nějakého prototypu nebo zda se budou obě verze lišit více než jen displejem. Připomeňme si také, že dřívější spekulace hovořily o přítomnosti zvětšeného 5,5palcového Quad HD displeje.

TIP! Úspěšného Huawei P9 se prodalo již více než 9 miliónů kusů

Huawei P10 rendery
Porovnání P9 oproti P10

Telefon by měl rovněž nabízet osmijádrový procesor Kirin 960 pod kapotou a grafiku Mali-G71. Krom dvou verzí displeje by měly být i dvě další paměťové verze. Základní se 4 GB RAM a 64 GB interního úložiště a vybavenější s 6 GB RAM a 128 GB interního úložiště. Obrázky rovněž potvrzují, že si P10 zachová duální kamery ve stylu předchozí P9 či Honoru 8.

Zdroje: playfuldroid.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Redmarx
Opicaci, k tomu neni co vic dodat. Pritom je to skoda, letosni dual kamera byl vyborny napad, nevim proc se musi po Samsungu opicit a este takovou pitomosti, ktera je naprosto k nicemu a navic to vypada osklive.
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
za home button palec hore, ale je to blbosť a fake určite nebude v buttone aj na zadnej strane čitačka ... :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze