Huawei P10 bude mít čtečku na čelní straně. Ukazují to první snímky

14

Tradičním podzimním spekulacím o nastávající vlajkové lodi se nevyhnul ani Huawei. V příštím roce se očekává představení modelu P10, jehož podoba a některé informace unikají se značným předstihem.

Huawei

Na aktuální vlajkovou loď může být Huawei pyšný. Jde o velmi dobře vybavený telefon, který se na našem trhu prodává za příznivou cenu. O značné popularitě svědčí i skvělé prodejní výsledky, kdy se již celosvětově prodalo přes 9 miliónů kusů. Celkový úspěch však klade na bedra výrobce zvýšené nároky s ohledem na nástupce. Do jeho představení nám zbývá minimálně čtvrt roku, nicméně již nyní můžeme nahlédnout na výbavu a dokonce i první fotografie.

Připomeňte si: Recenze Huawei P9 – Elegán s duší a výkonem

Možná podoba chystaného Huawei P10

Snímky odhalují více zaoblené zařízení s nově řešenými anténami, kde lze vidět inspiraci posledními iPhony. Na zadní straně se však nadále nachází pruh s duálním fotoaparátem, na kterém bude Huawei opět spolupracovat se společností Leica. Pozornější si jistě povšimnou, že odsud zmizela čtečka otisků prstů. Tu Huawei s největší pravděpodobností přemístí do prostoru čelní strany, konkrétně pod displej. Pod displejem se nachází i neznámé senzory, o kterých spekulace nehovoří a lze jen hádat, k čemu by mohly sloužit. Ve výbavě se má objevit 5,5palcový displej s Quad HD rozlišením, nový procesor Kirin 960, 4GB operační paměť a 64GB interní úložiště. Pro náročnější bude připravena verze s 6 GB RAM a 128GB úložným prostorem.

Zdroje: weibo.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
kolombo
Ach jo, proc zase 5,5. Pro me je max 5,2 pak uz to jsou hrozny placacky. P9 je pekna ale vadi mi par drobnosti a proto si ji nekoupim. Tohle uz je moc zakulaceny.. Porad marne hledam nastupce moji G2.
Petr
To je pořád, kolik kusů prodali, ale mě spíš zajímá, kolik vydělali čistého;-)...
Martin
Tohle na 90% bude P10 Plus ne P10, P10 bude mít 5,2" jako letos P9, P9 Plus má 5,5".
Jeremy Eric Nowak
Jeremy Eric Nowak
zepredu samsung, zezadu iphone.. vypada to ze Huawei dosli napady.. jinak za me je ctecka zezadu dost neprakticka - napr. v aute v drzaku ji nepouzijete, takze cely auto vidi vas kod.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze