Huawei omylem ukázal nový chytrý náramek TalkBand B2

Přesně před rokem na MWC v Barceloně byl představen chytrý náramek Huawei TalkBand B1, který kromě obvyklých funkcí lákal na možnost telefonování pomocí hands-free sluchátka. Nyní se dozvídáme, že se s největší pravděpodobností dočkáme nástupce, který se objevil v oficiální aplikaci.

Huawei se zřejmě ani nesnaží udržet své nové produkty pod pokličkou. Nedávno jsme vás informovali o nových hodinkách Huawei Watch, a nyní máme tu čest seznámit se s chytrým náramkem TalkBand B2.

Tento únik zprostředkoval sám výrobce, a to aktualizováním své aplikace pro chytré příslušenství Huawei Wear. Když totiž vybíráte nové zařízení k spárování, aplikace vám nabídne TalkBand B1, ColorBand a právě dosud nepředstavený TalkBand B2. Obrázky tak zobrazují vylepšenou verzi chytrého náramku v kombinaci s hands-free sluchátkem.

Huawei TalkBand B2

Můžeme si povšimnout, že novinka má o něco širší displej a text je tak orientovaný na šířku, což je pro čtení informací pohodlnější. Dozvídáme se také možné barevné varianty, a sice černo-šedá a zlatá. Tělo náramku se zdá být kovové a příjemně tenké. Naopak však ze snímků není patrné, kde se skrývá ono sluchátko na hovory.

Zatím nejsou známy žádné specifikace ani dostupnost, nejspíše se však náramku dočkáme na právě probíhajícím veletrhu v Barceloně, přičemž tisková konference Huawei začíná dnes v 13:30.

Stáhnout Huawei Wear

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze