Acer Liquid Leap+ je nový chytrý náramek, který hýří barvami

9

Acer představil v rámci veletrhu MWC 2015 v Barceloně nový chytrý náramek s dotykovým displejem, který nese název Liquid Leap+. Jedná se o vylepšenou variantu původního Leapu, která přichází v několika barevných provedeních a přináší nové funkce. Mezi ně patří například možnost zobrazovat notifikace a ovládat hudbu přes připojené zařízení. Navíc podporuje i Windows Phone.

Acer Liquid Leap +
Barevné varianty náramku Acer Liquid Leap+

Jak se dalo očekávat, na MWC 2015 se ukáže velká spousta nových wearables. První, kdo doopravdy oficiálně představil něco nového, je Acer se svým chytrým náramkem Liquid Leap+. Ten je vylepšenou verzí svého předchůdce a zaujme zajisté některými funkcemi, které v cenové kategorii tohoto náramku nejsou samozřejmostí. Náramek disponuje 1palcovým dotykovým OLED displejem, kterým ovládáte veškeré dění, jelikož zde žádná tlačítka nenajdeme. Již samozřejmostí je možnost měřit fitness funkce, jako jsou ušlé kroky, uběhnutá vzdálenost a spálené kalorie.

Oficiální snímky náramku

Z dalších funkcí nabízí například možnost ovládat hudební přehrávač v telefonu pomocí příkazů přehrávání, pauza, předchozí a další skladba. Velkým prodejním tahounem bude ale plné zobrazování notifikací z připojeného zařízení, které čítá jak SMS zprávy a hovory, tak i například události v kalendáři. Synchronizace probíhá pomocí Bluetooth 4.0 a aplikace Acer Leap Manager vám dovolí spárovat náramek s iOS, Android i Windows Phone. Potěší také možnost vyměnit pásek náramku za jiný a široká škála barev, ze kterých můžete vybírat. Náramek je také voděodolný do hloubky jednoho metru po dobu až 30 minut a na jedno nabití má vydržet pět až sedm dní. Do prodeje půjde ještě tento měsíc za cenu přibližně 2 200 korun s DPH.

Technické parametry Acer Liquid Leap +

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, 18 g, odolnost: IPx7
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: jiný
DisplejPMOLED, 1" (128 × 32 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS, Windows Phone
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměť0 Bvnitřní paměť: 0 B, paměťové karty: ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, 2 200 Kč

Zdroje: ubergizmo.com, soyacincau.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Jab
Hmm, to zní dosti použitelně i vzhledem k poměru ceny a výkonu.
Breta
Taky si myslim ze je to zajimave. No cose tyce ceny je to, teda aspon pro me, akceptovatelna castka ikdyby to nebylo uplne "ono".
.....
Tak pardon ale nepletete se trochu..podke me za ty penize je to hodne malo muziky kdyz to srovnate tteba se Sony smartBand ktery monitoruje i spanek..ma defacto skoto ty same parametry a stoji jeste min, sice nema displej ale jinak umi to same....
Aljoša
Ve wearebles se nijak neorientuji, ale je to první náramek u kterého jsem si všiml, že podporuje i WP. Můžete mi někdo říct jestli jsou i nějaké jiné náramky, které podporují WP a jaká je jejich případná funkcionalita a použitelnost? Za hodnotné reakce bez stupidních poznámek budu vděčný. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze