Huawei na český trh uvádí čtveřici nových MateBooků

Huawei na český trh uvádí čtveřici nových MateBooků
Fotografie: Huawei
  • Na český trh vstupuje MateBook X Pro, MateBook 13, MateBook D14 a MateBook D15
  • Všechny nabízí kovové tělo, čtečku otisků prstů či velmi tenké rámečky kolem displeje
  • Zpočátku bude Huawei ke každému modelu dodávat i dárky

Huawei představil hned čtyři nové notebooky. Všechny se v následujících dnech začnou prodávat na českém trhu, je tedy ideální čas se podívat, co nabídnou, kdy si je budete moci pořídit a také, co vám Huawei dá navíc.

Huawei MateBook X Pro

Jde o prémiové zařízení, které zvládne uspokojit nároky na vysokou mobilitu, kompaktní rozměry a vynikající výkon. MateBook X Pro využívá systém Windows 10 Pro, který je vybaven funkcemi pro firemní použití, a zároveň také zvládne fungovat na baterii až 13 hodin. Samozřejmostí je nasazení procesorů 10. generace Intel Core i7, díky kterým se novinka hodí i pro náročnější grafickou práci. K té je uzpůsobena hlavně díky vysokému rozlišení a displeji s poměrem stran 3:2.

Huawei MateBook X Pro (2020)
Huawei MateBook X Pro (2020)

MateBook X Pro bude v prodeji od 27. července a do konce srpna k němu Huawei přibalí telefon P40 Lite.

Huawei MateBook 13 (2020)

Hlavní přednosti MateBooku 13 je kompaktní design a dlouhá výdrž baterie. Mimochodem se nám tento kousek dostal již také do redakce a přinesli jsme vám podrobné první dojmy. Podobně jako MateBook X Pro si zachovává poměr stran displeje 3:2 a na 13 palcích disponuje velmi slušnou jemností. MateBook 13 (2020) se na našem trhu bude nabízet se starším procesorem AMD Ryzen 5 3500U s 8GB RAM DDR4 a 512GB SSD.

Nový MateBook 13 bude doplněn při koupi hodinkami Watch GT 2e a od 27. července bude k dostání v síti prodejen Datart, u všech ostatních obchodníků pak od 1. září.

Huawei MateBook D14 a D15

Sérii pak doplňují MateBooky D14 a D15, které jsou primárně určeny pro použití doma a v kancelářích. Jde o zařízení, která ocení každý, kdo chce mít pouze jeden počítač, který bude používat pro sledování filmů a poslech hudby nebo na vedení rodinného účetnictví a občas ho vezme na dovolenou nebo kratší pracovní cestu. Proto jsou modely D14 a D15 lehké i pevné a součástí jejich balení při dodávce bude také batoh, do kterého se pohodlně vejdou.

Huawei MateBook D15
Huawei MateBook D15

MateBook D 14 bude dostupný od 27. července, MateBook D15 od 1. srpna. Oba budou k dispozici s batohem, myší a sluchátky FreeBuds 3i.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze