Huawei MediaPad: tablet s ambicemi

3

Výrobce Huawei platil donedávna v našich končinách za exotického výrobce. S příchodem na náš trh přivítáme i řadu zajímavých novinek, jedním z nich může být i nový tablet MediaPad. 7 palcový IPS dotykový displej nebo dvoujádrový procesor jsou slušnými lákadly, co myslíte?

Huawei MediaPad

Huawei MediaPad - oficiální fotografie

Již o letních prázdninách představil čínský producent mobilních telefonů Huawei zajímavou novinku MediaPad z říše tabletů. Cenová politika prodávaných zařízení výrobcem je velmi příznivá, takže máme další důvod proč se těšit na tento tablet. Nový tablet nabídne 7 palcový dotykový displej technologie IPS. Velké plus zaslouží výrobce za implementaci nejnovější verze systému Android 3.2 Honeycomb. Hnacím motorem celého tabletu je výkonné řešení v podobě dvoujádrového procesoru Qualcomm, pracujícího na frekvenci 1,2 GHz pro každé jádro zvlášť. Zadní strana tabletu ukrývá 5 MPx fotoaparát s pořizováním videí v rozlišení HD. Přední strana pak nabídne o poznání skromnější rozlišení 1,3 MPx videokamery. Dostatečnou pohotovostní výdrž by měl zajistit akumulátor kapacity 4 100 mAh.

Novinka by se měla začít nejdříve prodávat v USA pod záštitou operátora T-Mobile. Zda se prodej novinky rozšíří i na ostatních trhy, včetně toho evropského, zatím není jisté. Doufejme ale, že se tak stane. Předběžná prodejní cena zatím není stanovena. Jak se vám nový tablet líbí? .

Zdroje: androidos.in

Diskuze ke článku
Pipo
Tieto tablety su si riadne podobne. Najprv som si myslel, ze je to samsung tab.
Xman
Líbí....ale hlavně cena..... jaká může být?
hurri
400 euro v říši.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze