Huawei Mate 9 se na tiskovce v září zřejmě neukáže

Již v září začne období, kdy výrobci budou představovat své novinky pro závěr letošního roku a Huawei nebude výjimkou. Bohužel se zdá, že ještě nenastal čas na další model řady tabletofonů Mate.

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8 bude své třídě ještě chvíli kralovat

Před několika dny jsme vás informovali o potvrzené tiskové konferenci Huawei, která je plánována na 1. září, konkrétně předvečer zahájení veletrhu IFA 2016 v Berlíně. Okamžitě se začalo spekulovat o nástupci současného modelu Mate 8. Chystaný Mate 9 měl nabídnout například osmijádrový procesor Huawei Kirin 960 nebo duální fotoaparát s rozlišením 20 megapixelů. Manažer čínského výrobce však skrze sociální sítě prozradil, že se Mate 9 v září nepředstaví. Důvodem má údajně být příliš krátká časová prodleva od zahájení prodeje aktuálního Matu 8.

TIP! Recenze Huawei Mate 8 – Synonymum preciznosti

Huawei Mate S
Nástupce by se naopak mohl dočkat model Mate S

Otázkou tak zůstává, s čím se Huawei zkraje září vytasí. Hodně se aktuálně skloňuje nástupce modelu Mate S, který by měl již konečně přinést Force Touch displej pro všechny. Pokud si vzpomínáte, Force Touch displej Huawei prezentoval již loni na modelu Mate S, avšak tato vychytávka byla vyhrazena jen pro vrcholnou variantu a v běžném prodeji na ni navíc nenarazíte.

Huawei Mate S Force Touch – první pohled z IFA 2015

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze