Huawei Band 4 je chytrý náramek s klasickým USB-A

Huawei Band 4 je chytrý náramek s klasickým USB-A
  • Náramek se chlubí 0,96palcovým displejem a senzorovým tlačítkem
  • Samozřejmostí je zvýšená odolnost a senzor srdečního tepu
  • Lákadlem je klasický nabíjecí konektor

Huawei dnes představil svůj nejnovější chytrý náramek zvaný Band 4. Ten na první pohled designem nijak výrazně nevybočuje a bude lákat na různě barevné řemínky a barevný displej s úhlopříčkou 0,96 palce. Náramek je svými 24 gramy příjemně lehký, přičemž má baterii s kapacitou 91 mAh. Její nabití zabere přibližně 1,5 hodiny a výdrž se při běžném aktivním používání pohybuje kolem 7 dnů.

Huawei Band 4

Proces nabíjení bude mnohem jednodušší než dříve. Huawei se totiž rozhodl, že nebude potřeba v podstatě žádný kabel. Na okraji samotného těla náramku se totiž nachází klasický USB-A konektor, který jednoduše zapojíte do USB portu, případně do koncovky nabíječky od vašeho telefonu.

Huawei Band 4

Nový Band 4 nebude jen prodlouženou rukou vašeho smartphonu, kdy vás snadno informuje o příchozích notifikacích. Zvládá také monitorovat váš spánek, hladinu kyslíku v krvi nebo srdeční činnost. Nechybí ani možnost s náramkem sportovat, k čemuž se hodí zvýšená odolnost do 5 atmosfér. S náramkem tudíž můžete bez obtíží plavat. Novinka se skrze Bluetooth 4.1 spáruje s telefonem, na kterém bude systém iOS 9 či novější nebo Android 4.4 a novější.

Nový chytrý náramek Huawei Band 4 bude prodáván v černé,růžové a červené variantě. Na českém trhu se objeví ještě v následujících dnech, přičemž cena je stanovena na 999 Kč.

Technické parametry Huawei Band 4

Kompletní specifikace
Konstrukce56 × 18,5 × 12,5 mm, 24 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: jiný
DisplejTFT IPS, 0,96" (160 × 80 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměť0 Bvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor91 mAh, nabíjení: USB A
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze