IFA 2011: HTC představí WP Mango telefony, včetně HTC Omega

Všechny zraky jsou upřeny na blížící se výstavu IFA 2011, kde se na začátku září sejdou všechny nové modely světových výrobců. Stejně jako Samsung se i HTC připravuje na odhalení svých novinek, mezi které budou rozhodně patřit telefony s Windows Phone Mango.

HTC by mělo 1.září představit minimálně dva nové modely – HTC Omega a HTC Eternity. Hlavní pozornost tak na sebe stáhne operační systém Windows Phone Mango, který se na veřejnost teprve chystá a není tedy lepšího způsobu, jak jej dostat do podvědomí diváků a uživatelů, než s představením nových modelů.

TIP: Více informací se dozvíte z oficiální stránky výstavy na Facebooku.

Bohužel moc konkrétních informací o přístrojích známo není, na světlo se ale dostal alespoň první z nich – HTC Omega. Pokud vám jedna uniklá fotografie nestačí, pak vězte, že se jedná o telefon se systémem WP7, procesorem Qualcomm Snapdragon o taktu 1,5 GHz a velkým S-LCD displejem s úhlopříčkou 3,8 palců a rozlišením 800 x 480 pixelů.

Čtěte: Víme, jaké novinky představí Samsung 1.září

Přístroj nezaostává i v jiných oblastech a těšit se můžeme také na 8 MPx fotoaparát s možností točit HD video (720p) či integrovanou paměť o velikosti 16 GB. Samozřejmě se nejedná o oficiální informace, ale vezmeme-li v úvahu, že je výstava již za necelý týden, rozhodně se vyplatí počkat na prezentaci výrobce.

Takže nezapomeňte, začínáme již 1.září.

Zdroje: wpcentral.com, unwiredview.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze