HTC One (M7) dostává aktualizaci na Sense ve verzi 6.0

30

Někteří uživatelé telefonu HTC One (M7) se nyní mohou radovat z updatu uživatelského prostředí Sense na verzi 6.0. To by mělo poskytnout velké množství funkcí známých z mladšího brášky, modelu HTC One (M8). Některé funkce však fungovat nebudou, jelikož One (M7) na to nemá potřebný hardware.

Nově začalo HTC vydávat aktualizaci svého uživatelského prostředí na verzi 6.0 na telefony HTC One (M7). Update zahrnuje vylepšení barevnosti a několik nových témat. HTC BlinkFeed se dočkal vylepšeného rozhraní a více zdrojů novinek. Fotoaparát byl aktualizován a dostal jednodušší ovládání. Stejně tak i galerie a lišta aplikací, které se dočkaly vylepšení a zjednodušení. Z celkového hlediska je update velmi podobný funkcím a vzhledu prostředí na HTC One mini 2.

HTC One (M7) z minulého roku.

Podle oficiálních stránek HTC, kde se shromažďují informace o chystaných updatech, by měla být aktualizace dostupná pro verze od T-Mobilu a pro odemčené modely. Ve fázi certifikace jsou ještě verze pro americké operátory Verizon, Sprint a AT&T. Pokud se vám však aktualizace nedostalo a máte odemčenou verzi, tak pár dní počkejte, update se nemusí dostat ke všem najednou.

Zdroje: androidcommunity.com, slashgear.com, htc.com

Diskuze ke článku
Zdeněk
A co desire 601? Bude nebo ne?
Pejp
Doufejme, ze se update do Evropy dostane co nejdriv :)
Jakub
Mám takový problém,ke mě se aktualizace už dostala,ale vždy se zasekne na 2% ,co mám dělat ? :D
Tomáš Ransdorf
Tomáš Ransdorf
Nejsi sám,kdo má tenhle problém... :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze