HTC nabídne 100 GB na Google Drive pro vybrané modely

2

HTC se snaží podpořit své letošní modely, seč mu síly stačí. Aktuálně potěší všechny, kteří prahnou po velkém prostoru v cloudu. Nabídne totiž zcela zdarma 100 GB na Google Drive.

Úložné místo dnešních telefonů šplhá do řádek desítek GB a navíc jsou podporovány paměťové karty. I tak je to mnohým málo a sahají po službě cloudu. Svá data tak nahrávají na on-line úložiště. I tam je však uživatel limitován prostorem, především nezaplatí-li si měsíční balíček. HTC nyní přicházejí s lákavou nabídkou. Nabízí celých 100 GB prostoru na Google Drive zdarma po dobu 2 let. Stačí mít jen ten správný model.

TIP! Plánuje HTC na veletrhu IFA představit nový Desire 820?

Vyvolená HTC, která obdrží 100 GB na Google Drive

Speciální akce na Google Drive je dostupná na HTC One (M8), HTC Desire 816, HTC Desire 610 a HTC One max. Postačí se jen ke Google Drive z daného telefonu přihlásit a máte 100 GB k dispozici. Vyloženě smutnit však nemusí ani majitelé dalších modelů. Pokud aktualizujete své HTC One (M7), HTC Desire 601, HTC Butterfly S nebo HTC One mini na Sense 5+ či Sense 6, získáte na Google Drive 25 GB zdarma na dva roky, což také není špatné.

Stáhnout Google Drive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: support.google.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
No Hurá mám tedy 40gb s M7
:)
Karl. N.
Jsa majitelem HTC One M8 mám po přihlášení z tohoto telefonu na svůj účet pořád jen 15 GB. Kde je pes zakopán ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze