HTC HD 2: větší baterie a komfortní stojan

Britská společnost Clove představila stylové příslušenství pro čerstvý model z řady HTC, HD2. Tím je zvětšená kapacita baterie spojená se stojanem, díky kterému si vychutnáte 4,3 palcový displej v celé své kráse, ať už při sledování filmů či poslouchání hudby.

Pokud byla výdrž modelu HD 2 vaším jediným problémem, HTC má pro vás dobré zprávy. Nabízí totiž balíček rozšířené baterie s dvojitou kapacitou. A aby toho nebylo málo, přidává i fešný stojan, který bude příjemným překvapením pro filmově zaměřené zákazníky. Menším kazičem nálady by mohl být fakt, že zmíněné zvětšení baterie se stojanem se samozřejmě projeví na tloušťce zadního krytu. Vzhledem k původním 11 mm by to ale nemusel být až takový problém.

Pro přístroj s 1 GHz procesorem a nádherným WVGA displejem velikostí 4,3 palců byla nová výdrž značně působivá. Až 9 hodin nepřetržitého přehrávání videa a dva dny plné zátěže. Nová baterie se stojanem bude k dispozici již příští měsíc za cenu 60 EUR. Ohledně českého trhu zatím slovo nepadlo.

zdroj: www.phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze