Oznámení biblických rozměrů se dočkáme již 22. října! HTC Exodus v hlavní roli

2× aktualizováno
Oznámení biblických rozměrů se dočkáme již 22. října! HTC Exodus v hlavní roli
  • HTC hodlá experimentovat a propojit svět smartphonů a kryptoměn
  • Chystá se celá řada zvaná Exodus, která nabídne speciálně zabezpečenou peněženku

Aktualizováno 14. 10. 2018

HTC si pro nás na svém speciálním instagramovém profilu přichystalo zbrusu nový teaser na chystaný HTC Exodus. Zajímavý smartphone s integrovanou blockhainovou technologií bude představen již 22. října.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

10.22

Příspěvek sdílený Official HTC EXODUS (@htc.exodus),

Aktualizováno 11. 7. 2018

HTC nyní zveřejnilo klíčovou informaci týkající se jejich speciálního smartphonu zvaného Exodus. Novinka bude světu představena v průběhu letošního podzimu. Spuštěna je také oficiální stránka, kde se můžete registrovat, aby vám nové informace o telefonu pro ukládání citlivých údajů kolem kryptoměn neunikly.

Původní informace z 16. 5. 2018

HTC oznámilo, že pracuje na vůbec prvním chytrém telefonu z doposud neznámé řady Exodus. Bude podporovat novou technologii blockchain, pod kterou se skrývá speciálně zabezpečená databáze chráněná proti zásahu z vnějšku i přímo ze samotné sítě. Telefony Exodus budou obsahovat také zabezpečenou peněženku se speciálním hardwarem pro podporu rozličných kryptoměn.

HTC Exodus

Ohledně kryptoměn je známo, že bude podporován Bitcoin, Lightning Networks, Ethereum, Dfinity a údajně i mnohé další. Mělo by být možné prostřednictvím telefonů řady Exodus rovnou těmito měnami platit. Konkrétní fungování však ještě nebylo oznámeno. Stejně tak neznáme případný vzhled samotného telefonu či výbavu. K dispozici je pouze hrubý náčrt zadní strany, který vskutku mnoho neprozrazuje.

Diskuze ke článku
čermítko
Pokrok nezastavíš, já zůstanu ale věrná tomu co dobře znám. Tzn. nakoupit kryptoměnu na ccshopu a převést si ji do svého trezoru. Ale věřím, že pro mnoho nadšenců do kryptoměn je to velmi zajímavé.
peto
Moze niketo lepsie vysvetlit co presne to znamena oco presne tam ide napriklad ci ma tento smartfon vyznam aj pre obycajnych pouzivatelov ci len pre ludi co prafuju s kryptomenami ??
Tupec
Tohle není vůbec dobrá technologie a vůbec jsem silně proti. Pokud jednou bude "jedna" centralizovaná síť naprosto všeho, stačí sundat jen jí, stačí napíchnout jen jí. Dokud je svět i technologie takhle roztříštěné, je to v pořádku, tohle je krok špatným směrem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze