HTC Desire 700, 501 a 601 Dual SIM se v ČR prodávat nebudou

5

HTC včera představilo hned trojici nových modelů spadajících převážně do střední třídy a řady Desire. Pokud jste si na nějakou novinku dělali zálusk, budete mít smůlu. Ani jeden model se na český trh nedostane.

Nejlépe vybavenou včerejší novinkou je Desire 700, který nabízí design ála vlajkový model One, pětipalcový displej či či téměř aktuálně operační systém Android 4.3 Jelly Bean. Nechybí stereo reproduktory, podpora dvou SIM karet, výkonný hardware či osmimegapixelový fotoaparát. Kaňkou na kráse bylo jen mizerné rozlišení displeje či očekávaná vysoká cena. Druhým novým modelem je Desire 501, který vsází spíše na kompaktní rozměry, ale přesto nechybí výkonný hardware, Android 4.3 či osmimegapixelový fotoaparát. Opět nás strašila jen vysoká cena. Třetím do party byl již známý Desire 601, který se u nás prodává, avšak včera byla představena verze s podporou dvou SIM karet.

Přečtěte si:
Včerejší novinky od HTC se na náš trh nedostanou

České zastoupení HTC jsme se tázali, jak to vypadá s dostupností aktuálních novinek. Nyní již víme, že nás vysoké ceny trápit nemusí. Modely Desire 700 a Desire 501 jsou určeny výhradně pro asijské trhy a model Desire 601 Dual se podívá pouze na ruský a ukrajinský trh. V podstatě lze tedy říci, že všechny novinky zcela minou Evropu.

Diskuze ke článku
St
Docela to nechápu. Jedná se o zajímavé telefony, které by si nejen u nás našli spoustu spokojených zákazníků. Tedy pokud by byla rozumná cena.
Doug
a já si myslím, že je úplně zbytečný tu psát o telefonech který se u nás prodávat nebudou. Náš trh je 100 let za opicema a to všichni víme. Prodávají se u nás jen předražený šunky a už nikdo neví jak nás víc odrbat. jako třeba firma Samsung která prodává u nás S4 dráž než na západě a s mnohem horším procesorem. Proto od nich nechci ani igelitku. To samý HTC předvedlo několikrát. Tak nám tady neblbněte hlavy s tím co mají jinde lepší. Když se bude chtít někdo naštvat ať si pustí večerní zprávy na kterýmkoliv kanálu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze