HTC a Under Armour spojují síly: budou vyvíjet fitness zařízení

Společnost HTC asi netřeba představovat, ale Under Armour není na poli technologií vůbec známé. Jedná se totiž o výrobce sportovního oblečení a příslušenství. Tyto dvě společnosti nyní spojují síly ve snaze vyrábět zajímavé fitness zařízení.

Peter Chou
Peter Chou, generální ředitel HTC

Strategické partnerství uzavřelo HTC se společností Under Armour, která se zaměřuje na sportovní oblečení, příslušenství a věci kolem atletiky a sportu obecně. HTC nyní připravuje řadu produktů, které budou plně kompatibilní s fitness sítí Under Armour Record, jež je údajně největší sítí svého druhu na světě. Under Armour svojí aplikaci a webovou stránku spustil během letošního veletrhu CES 2015.

TIP: Android 5.0 pro HTC One (M8) by měl dorazit během ledna

Under Armour
Společnost Under Armour vyvíjí sportovní oblečení a vybavení

HTC se do spolupráce s Under Armour pustilo z důvodu donutit lidi, aby na sobě efektivně pracovali a dosáhli svých cílů. Under Armour si zase vybralo HTC kvůli citu pro detail a prémiový design, pro který je společnost pověstná. Produkty mají být zaměřeny jak na amatéry, tak například i na profesionály s velkým realizačním týmem. Dá se tak očekávat, že se dočkáme celé řady chytrých náramků, snímačů, senzorů a telefonního příslušenství, které bude spojené se sítí Under Armour Record a budou jí dodávat informace o vašem cvičení.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze