ROG Phone 8 uniká na dalších oficiálně se tvářících renderech

4× aktualizováno
ROG Phone 8 uniká na dalších oficiálně se tvářících renderech
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Dojde k přepracování designu, minimálně zadní strany
  • Fotomodul bude osazen trojicí objektivů
  • Premiéra proběhne 8. ledna

Aktualizováno 4. 1. 2024

Čekání na příchod herního ASUSu ROG Phone 8 (Pro) se krátí. Představení proběhne již 8. ledna, přičemž unikly skrze mysmartprice.com nové obrázky, které odhalují mobil ze všech možných úhlů. Kromě špičkového procesoru a kvalitního displeje se ve výbavě objeví i 3,5mm jack nebo zvýšená odolnost IP68.

ASUS ROG Phone 8

Aktualizováno 15. 12. 2023

Jak už víme, ROG Phone 8 se představí v rámci lednového veletrhu CES 2024 v Las Vegas už 8. ledna. Je tak jasné, že telefon je již kompletně připraven. Nepřekvapí proto, že aktuálně uniká jeho podoba na oficiálně tvářících se renderech (které odhalil server windowsreport.com), jež si můžete prohlédnout níže.


Aktualizováno 13. 12. 2023

ASUS se již příliš netají chystaným herním telefonem ROG Phone 8 a skrze sociální síť X odhalil, že jej představí v rámci lednového veletrhu CES 2024 v Las Vegas. Konkrétní datum premiéry bylo stanoveno na 8. ledna.


Aktualizováno 11. 12. 2023

Nejnovější generace populární herní řady smartphonů ASUS na sebe opět upozorňuje na síti X. Na snímku můžeme vidět stylový fotomodul s třemi objektivy, záda, která vypadají značně „civilněji“ oproti předešlým generacím, a také pro ROG Phony typický USB-C konektor na boku (doplňující USB-C na spodní straně). Kdy přesně dojde k představení, není v tuto chvíli jasné, příchod však můžeme dle výrobce očekávat „již brzy“.


Původní informace z 8. 12. 2023

ASUS je ve světě mobilních telefonů spíše minoritní výrobce. Avšak i s málem modelů se dokáže stabilně zapisovat do povědomí, a to třeba kompaktním a skvěle vybaveným telefonem nebo zařízením zaměřením na mobilní hraní s řadou příslušenství, které se hrdě hlásí k řadě ROG, tedy Republic of Gamers, jež můžete dobře znát z notebooků a počítačů.

Tentokrát bude řeč právě o herním telefonu, jelikož se nachýlil čas představení další generace. ASUS se tak na sociální síti X rozhodl, že začne své fanoušky patřičně lákat na představení dalšího modelu řady ROG Phone a my víme, že s největší pravděpodobností půjde o ROG Phone 8.


Z nenápadné fotografie je zřejmé, že zadní strana připravovaného mobilu bude přepracována, spatřit lze například pětiúhelníkový modul s fotoaparáty. Na boku telefon může zaujmout USB-C, avšak jde o již běžnou součást řady ROG Phone, neboť se zde připojuje doplňkové herní příslušenství. Ohledně výbavy výrobce nic neprozradil, ale lze očekávat nasazení špičkového procesoru od Qualcommu, tedy zřejmě Snapdragonu 8 Gen 3, i velké operační paměti. Přesně podle vzoru maximálního výkonu pro hráče. Premiéra ROG Phonu 8 by měla proběhnout zkraje roku 2024.

Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
Konečně stroj, který rozjede Candy crush na ultra detaily! Komu by to nedošlo, tak poukazuji na propast mezi výkonem hardwaru a audiovizuální kvalitou her na mobily.
Deset let zpátky všichni soupeřili o to, kdo udělá lepší závodní hru, lepší střílečku... a dneska? Kdo dokáže jmenovat jednu letošní hru, která vypadá lépe než 10 let staré hry na mobily, dostane piškůtek.
Martin Jerabek
Martin Jerabek
I když je Asus dobrá značka tak bych volil spíš herní smartphone ZTE, Nubia Red Magic 9 je skvělá herní mašina. Má 6500mAh a celkem tenké tělo a nyní i použitelný hlavní snímač s OIS a žádný rušivý výřez nebo díra.
Pc Wifi
Pc Wifi
a bude to uz mit na primarnim fotaku OIS, kdyz ho ma Motorola za 5 šťóglů ?
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Spolu s rog bude představen nový Zenfone 11 Ultra, mělo by přijít s mnoho změn.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze