HP Pre 3 s WebOS v prodeji v Evropě do konce prázdnin

Většinou jsme to my středoevropané, kteří čekají na nějaké kvalitní nové zařízení ze zámoří nejdéle. Společnost HP ale celou Evropu potěšila novou zprávou, která slibuje nový kousek do rodiny WebOS ještě před koncem prázdnin.

Je samozřejmě jasné, že se časem dočkají i američané, to se ale stane nejspíše až ke konci roku a my tak máme možnost seznámit se se zajímavou novinku ze zámoří dříve, než v zemi původu. Modely HP Veer 4G a HP TouchPad už nějaký ten čas okupují poličky obchodů, fanoušci WebOS ale právem čekají na HP Pre 3, který už není tak daleko.

Oficiální britské stránky HP Palm mluví o vydání už teď v srpnu, i když je přesné datum stále záhadou a informaci bychom prozatím měli brát jako předběžnou.

Přístroj rozhodně překvapí svou výbavou, i když bude jeho klientela spíše mezi středně náročnými uživateli. Dokáže jim ale nabídnout skvělý dotykový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů, 5 MPx fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, procesor s taktem 1,4 GHz či interní paměť až 8 GB (u druhé verze až 16 GB).

TIP: Přečtěte si více o HP Pre 3 a nezapomeňte na naši reportáž z Barcelony

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze