Honor V20 klepe na dveře. Víme, že se podívá i do Evropy

aktualizováno
5
Honor V20 klepe na dveře. Víme, že se podívá i do Evropy
Fotografie: Honor
  • Na zadní straně se má objevit vertikálně orientovaná trojice fotoaparátů
  • Velký displej bude mít výřez v horní části
  • Pod kapotou má být nasazen procesor Kirin 980

Aktualizováno 10. 12. 2018

Honor V20 se již nezadržitelně blíží a v Číně na něj výrobce začal lákat. Dle obrázku čelní strany vidíme, že v levém horním rohu bude malá „díra“, do které bude umístěn čelní fotoaparát. Na co se těšit však bude i na zadní straně. Výrobce hodlá nasadit 48megapixelový snímač Sony IMX586, který využívá možnost spojit čtyři snímky do jednoho. Výsledkem by měly být 12megapixelové fotografie s mnohem prokreslenějšími detaily a především i snímky o vyšší kvalitě ve zhoršených světelných podmínkách.

Honor V20

Nasazen bude také výkonný procesor Kirin 980. Představení má v případě čínského trhu proběhnout 26. prosince. Výrobce však s novinkou počítá i pro evropské trhy. V tomto případě ponese název Honor View20 a premiéra proběhne 22. ledna 2019 v Paříži.

Honor V20

Původní informace z 5. 11. 2018

V minulém týdnu byl oficiálně představen Honor Magic 2, se kterým se však na českém trhu s největší pravděpodobností nesetkáme. Nezbývá tak, než případně vyhlížet další modely. Nyní se objevily první informace o možném Honoru V20. Ten má dle všeho nabízet vcelku klasický vzhled dle dnešních trendů, což znamená standardní konstrukci s velkým displejem a výřezem. Prozatím není známa velikost panelu, nicméně mělo by se typově jednat o IPS technologii.

Další informace se týkají hlavních fotoaparátů. Na zadní straně mají být celkem tři a vertikálně orientované. Pravděpodobně půjde o shodné čočky jako v případě Magicu 2, tedy s rozlišením 16 + 24 + 16 megapixelů. V případě baterie se spekuluje o kapacitě 3 500 mAh a především o podpoře rychlého nabíjení s výkonem 22,5 W. Případná novinka Honor V20 by měla být rovněž výkonná. Zajistí to procesor Kirin 980 společně s 6/8GB operační pamětí. Vývoj telefonu má být v závěrečné fázi a k představení má dojít v průběhu listopadu či prosince.

Diskuze ke článku
Mário Kovačič
Už som si myslel že konečne globálna verzia Note 10. Asi mi nezostáva nič iné ako kúpiť čínsku verziu a oželieť komplet LTE.
Michal121
Ten nadpis vypadá, že ten "výřez" pardon megaodpornej "výřez" je něco exkluzivního, stejně jako honba za deseti (není to málo?) čočkami na zádech (asi ve stylu čím víc čoček, tím víc Huawei (Honor, Samsung .........). Dřív se říkalo, čím víc pruhů, tím víc Adidas. A jak se v testu ukáže, že je to všechno jinak a není to nic jinýho než marketing. Ne v testu, kterej dělá někdo na objednávku, nebo dokonce kterej dělaj weby na našem území, ale ve slepým testu, na kterej ale nemá nikdo koule. Ono by se totiž mohlo ukázat, co je vidět na desítkách srovnávacích videích na Youtube. Že dobře udělaná marketingová kampan a dobře podmáznutí lidi, co "dělají" weby o smartphonech, včetně recenzí jsou nejlepší investicí a že by prodali i výkal, pokud by byl patřičně zabalenej a zrecenzován.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze