Honor se chystá představit další novinku střední třídy, model 9X

6
Honor se chystá představit další novinku střední třídy, model 9X
  • Pod značkou Honor by se měl objevit 24. července nový telefon střední třídy
  • Nabídne velký 5,84palcový displej s Full HD+ rozlišením a výřezem
  • Výkon zajistí procesor Kirin 659

Čínský Huawei, pod který spadá i značka Honor, pojal ofenzívu po svém. Nižší střední a střední třídu doslova zahlcuje novinkami a zlepšení je v nedohlednu. Potvrzuje to i pozvánka na indickou tiskovou konferenci, kde by se měl odhalit Honor 9X. Ten nabídne vzhled zaměnitelný s dalšími pěti jinými smartphony. Displej má narůst na 5,84 palce a disponovat Full HD+ rozlišením. V horní části bude mít výřez. Výkon bude zajišťovat procesor Kirin 659 s 4GB operační pamětí. Interní paměť má mít až 128GB úložiště a nebude chybět ani slot pro paměťové karty.

Honor 9X

Prostředí nepřekvapí, když bude spoléhat na operační systém Android 8.0 Oreo s nadstavbou EMUI. Zadní strana je domovem nejen čtečky otisků prstů, ale také duálního fotoaparátu s rozlišením 13+2 megapixely. Sekundární kamerka zde bude sloužit pro tvorbu snímků s bokeh efektem. Pro potřeby selfies bude připravena 16megapixelová kamerka. Přísun energie bude mít pod palcem baterii s kapacitou 3 000 mAh.

Honor 9X

Honor 9X byl již v Číně odhalen pod názvem Honor 9i. Indické pojmenování dává jistou možnost, že se jej dočkáme také na evropské trhu. Cena by se měla pohybovat kolem 218 dolarů, což je necelých 6 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Jab
Chtěl bych teď v Huawei vést tým, který vymýšlí nové telefony. To musí být parádní práce. Na druhou stranu nerad bych ten pětinový úvazek přebral nějaké mamince na mateřské.
Blue Sun
Blue Sun
Kolikaty recyklat uz to je?
Carda
Ten Huawei (označeno jako celek) chrlí ty samé telefony furt dokola :D
Marduch
Kdepak, ramcove smlouvy je nutne dodrzet a skladove polozky sdelat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze