Výhercem magického balíčku od Honoru se stává...

Výhercem magického balíčku od Honoru se stává...
  • V poslední soutěži na mobilenet.cz jste mohli získat špičkový balíček od společnosti Honor
  • Výhercem se mohl stát jen jeden z vás, nyní se podíváme, kdo se může radovat

V poslední a tak trochu nevšední soutěži jste mohli vyhrát špičkový balíček od Honoru, ve kterém se nachází chytrý telefon Honor Play a rovněž chytré hodinky Watch Magic. Dosáhnout na tuto skvělou výhru mohl jen ten, který správně složil indície a registroval se skrze soutěžní formulář u nás na webu. Všem účastníkům moc děkujeme, vaší věrnosti si upřímně vážíme.

Určitě vás zajímá, zda jste soutěžní větu složili správně. Musíme říct, že valná většina z vás nezklamala a do formuláře doplnila větu ve správném znění: Honor Play je navržen pro všechny, jejichž srdce bije pro hraní, chybou samozřejmě nebyla ani varianta s emotikonem srdce na konci.

Honor Play

Ještě se budeme chvíli napínat a podíváme se na to, o co vše jste vlastně soutěžili. Honor Play díky integrovanému neuronovému procesoru s umělou inteligencí čipsetu Kirin 970 přináší inteligentní hraní a fotografování vždy nekompromisní zážitek. Dlouhou výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 750 mAh, bezpečnost poté možnost odemknutí zařízení obličejem.

Honor Watch Magic okouzlí svým designem. Tělo hodinek je vyvedeno z nerezové oceli 316L a díky tělu tenkému 9,8 milimetru patří k nejtenčím chytrým hodinkám na trhu. Řemínek je odolný vůči potu a je vyrobený z kombinace italské hovězí kůže nahoře a silikonové pryže dole. Potěší rovněž 1,2palcový AMOLED dotykový displej s rozlišením 390 × 390 pixelů, který při jemnosti 326 PPI nabízí vynikající zbrusu nový vizuální zážitek.

Honor Watch Magic

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej...

Šťastným výhercem se stává...

Lubomír Marek, kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!