Honor Magic6 Pro se blíží. Výrobce odhalil jeho design

Honor Magic6 Pro se blíží. Výrobce odhalil jeho design
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Zaujme zajímavý zelený odstín a inovovaný fotomodul
  • Unikly informace, že Magic6 Pro nabídne až 1TB interní paměť

Začátek roku 2024 bude na novinky v oblasti mobilních zařízení zřejmě velmi bohatý. Už příští týden se představí vlajková řada Magic6 od Honoru. Vše je navíc již zcela přichystané. George Zhao, generální ředitel společnosti Honor, totiž skrze sociální síť weibo.com sdílel obrázek, na kterém je zachycen model Honor Magic6 Pro.

Honor Magic6 Pro

Na první pohled je patrné, že Honoru bude nadále záležet na vzhledu zařízení, což lze usuzovat se zajímavého zeleného vzoru či přepracovaného modulu s fotoaparáty. Ten zůstává ve středu, avšak již nejde o jasně kruhový tvar. Z náhledu je rovněž patrné, že důraz byl kladen i na fotoaparáty, mezi kterými nechybí periskopový objektiv s možností až 100× hybridního zoomu.

Celkový vzhled Honoru Magic6 Pro následně stvrdil i informátor říkající si Digital Chat Station, který nám model ukázal z různých úhlů. Kromě toho jsme se dozvěděli, že na výběr bude 256GB, 512GB a 1TB. I to dokládá fakt, že Magic6 Pro opět zamíří mezi nejvybavenější telefony, měl by se tak stát důstojným nástupcem Magicu5 Pro.

Honor Magic6 Pro

Kromě řady Magic6, z nichž byl prozatím odhalen jen dostupnější model Magic6 Lite, se ukáže i nadstavba MagicOS 8.0. Termínově bude představování probíhat 10. a 11. ledna, přičemž Honor nespecifikoval konkrétní časy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze