Honor je na českém trhu samostatně již 3 roky, podívejte se na jeho modely

Honor je na českém trhu samostatně již 3 roky, podívejte se na jeho modely
  • Značka Honor na českém trhu samostatně vystupuje přesně 3 roky
  • Během této doby uvedla 14 chytrých mobilních telefonů
  • Prvně jsme se s názvem Honor však setkali ještě dříve

Značka Honor spadá přímo pod 2. největšího výrobce telefonů na světě, kterým je samozřejmě Huawei. Mobilní telefony Honor míří především na mladší uživatele, čemuž odpovídá zajímavý poměr cnea/výbava či aktivita ve světě sociálních sítí. 29. října nám uplynou přesně 3 roky od chvíle, kdy značka jako taková oficiálně vstoupila na český trh. Tehdy byl vstup podpořen novým Honorem 6. Pamětníci si však možná vzpomenou, že s názvem Huawei Honor jsme se prvně setkali ještě dříve. Již v roce 2011 byl na českém trhu oficiálně uveden Huawei Honor, který byl o rok později doplněn tehdy vynikajícím Huawei Honorem 2.

Vraťme se ale zpět do období samostatného Honoru. V roce 2015 dokázal zaujmout Honorem 6 Plus, který disponoval duálním fotoaparátem. V témže roce jsme se dočkali také tabletu Honor X2, který se chlubil například velmi tenkou konstrukcí. Loni už Honor bez nějakých okolků zamířil do vyšších sfér, což se mu povedlo s modelem 8. Letos jej pak doplnily například skvěle vybavené telefony Honor 8 Pro nebo Honor 9.

Téměř od samého začátku spolupracuje Honor s pečlivě vybranými ambasadory. Hlavní tváří značky je od podzimu 2015 snowboardistka a držitelka zlaté medaile ze ZOH v Soči Eva Samková. Na Slovensku značku reprezentuje downhillový cyklista Filip Polc. Mezi další tváře Honoru patří například kajakář Vavřinec Hradilek, skateboardista Tomáš Vintr, Michal Hrůza a Kapela Hrůzy, snowboardista a surfař Matěj Novák, youtuber Nejfake nebo freeskier Šimon Bartík. Honor si ke spolupráci vždy vybírá takové ambasadory, kteří odpovídají filosofii a náladě značky. Jsou tedy úspěšní, odvážní, moderní a stále v pohybu.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze