Honor 30S bude nabízet rychlé 40W nabíjení a teleobjektiv

4× aktualizováno
Honor 30S bude nabízet rychlé 40W nabíjení a teleobjektiv
Fotografie: weibo.com
  • Nový model střední třídy se představit koncem března
  • Osazen by mohl být novým typem procesoru Kirin 820
  • Podporováno bude rychlé 40W nabíjení

Aktualizováno 27. 3. 2020

Dnešní aktualizace přinesla kvalitní tiskové obrázky ze sociální sítě weibo.com, podobu telefonu tak můžete v celé své kráse vidět výše. Současně jsme se též dozvěděli, opět skrze weibo.com, že chystaná novinka nabídne velmi rychlé 40W nabíjení.

Honor 30S

Aktualizováno 26. 3. 2020

Honor na sociální síti weibo.com zveřejnil oficiální fotografii Honoru 30S ve dvou barevných variantách. Díky tomu již víme, jak bude vypadat modul fotoaparátů na zadní straně.

Honor 30S

Aktualizováno 25. 3. 2020

Server digitaltrends.com přinesl další informace týkající se Honoru 30S. Na obrázku můžeme vidět obrys modulu fotoaparátů, z nichž hlavní snímač má mít 64 megapixelů. Chybět nebude ani teleobjektiv s trojnásobným bezztrátovým přiblížením. Problémem aktuálně je, že modul fotoaparátu z nejnovějšího úniku neodpovídá tomu z předchozích zvěstí. Již za necelý týden však bude jasno, 30. března dojde k oficiálnímu představení.

Honor 30S

Aktualizováno 19. 3. 2020

Navzdory původním informacím bychom se Honoru 30S měli dočkat na sklonku tohoto měsíce, naznačuje plakát zveřejněný na sociální síti weibo.com, který hlásá, že premiéra proběhne již 30. března. Víme také, že novinka bude dostupná například v oranžové nebo světlé modré variantě, kterou můžete vidět výše.

Původní informace z 16. 3. 2020

V příštím měsíci by Huawei měl představit novou řadu Honor 30. Jedním ze zástupců bude i Honor 30S. Očekává se, že by mělo jít o telefon střední třídy, což naznačuje i gizmochina.com. Dle něj by měla být novinka vybavena chystaným procesorem Kirin 820. Zřejmě také došlo k odhalení podoby, byť velmi přibližně. Honor 30S se údajně objevil na přebalu lahve limonády. Design by se neměl příliš lišit od Honoru 20S, který můžete vidět na obrázku výše.

Honor 30S

V další výbavě se má objevit podpora rychlého 40W nabíjení a také, jak hlásá přebal limonády, i podpora sítí 5G. tuto chvíli více informací není známo, avšak zřejmě se velmi brzy objeví.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze