Hledáte opravdu unikátní iPhone 11? Vyzkoušejte vesmírnou edici od výrobce Caviar

3
Hledáte opravdu unikátní iPhone 11? Vyzkoušejte vesmírnou edici od výrobce Caviar
  • Telefony jsou osazeny nejen drahými kovy a kameny, ale dokonce i kousky meteoritů či úlomky Měsíce
  • Edice Sojuz obsahuje autentické fragmenty kosmické lodi
  • iPhone 11 v úpravě Apollo 11 oslavuje padesáté výročí přistání na měsíci

Zatímco většina světa netrpělivě čeká na představení nových iPhonů 11, ruská společnost Caviar, která se specializuje na přeměnu standardních telefonů v extrémně drahé šperky osazené diamanty, drahými kovy a kůží exotických zvířat, má již o designu novinek jasno.

Na otázku, jak udělat podle videa nejlepší smartphone na světě ještě lepším, tentokrát našli odpověď ve vesmíru. Mezi použitými materiály najdeme totiž opravdové úlomky z meteoritů, fragmenty z Měsíce, ale i okázalý tourbillon, který jsme mohli vidět už u u předchozích modelů. Edice Universe Diaomond se vším zmíněným, drahými kameny a modelem sluneční soustavy vyjde na 49 990 amerických dolarů (přibližně 1,4 milionu korun). Exkluzivitu podtrhne extrémně limitované množství, které v tomto případě činí pouhý jeden kus.

iPhone 11 Caviar Universe Edition

Pokud vás výtvory firmy Caviar zaujaly, ale nechcete hned utrácet částku rovnající se ceně nového automobilu, můžete sáhnout po levnější variantě iPhone 11 Explorer s cenovkou 4 990 dolarů (zhruba 140 tisíc korun), která je vyrobena z titanu a kamenného kompozitu.

iPhone 11 Caviar Universe Edition

Možná však dáte přednost „zlaté střední cestě“, kterou představuje verze Sojuz. Ta, jak název napovídá, oslavuje kosmické lodi tehdejšího Sovětského svazu. Tento model obsahuje autentické kousky kosmické lodi a Caviar jej nabízí za 5 590 dolarů (necelých 160 tisíc korun).

iPhone 11 Caviar Universe Edition

Zájem v nás vzbudila rovněž varianta Apollo 11, která oslavuje padesáté výročí přistání americké posádky na Měsíci. Záda vyrobená z kevlaru, titanu a kompositních materiálů nejenže vypadají úchvatně, ale zároveň zvyšují odolnost telefonu vůči nárazům. Pokud vám Apollo 11 padl do oka, budete mít možnost si zakoupit jeden z 50 vyrobených kusů za cenu 4 800 dolarů (zhruba 130 tisíc korun).

Diskuze ke článku
Porydge
Když mají edici pro hodně bohaté, tak bych uvítal i edici pro hodně chudé. Když tohle je 400x dražší, tak já bych bral 400x levnější. XS Max za stokorunu by nebylo špatný. :D
Řezňýk
"Americké" přistání na Měsíci byl fake, stejně jako je fake "americký" iPhone.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze