Hlasové hovory skrze WhatsApp se již blíží

16

O tom, že by se měl internetový messenger WhatsApp naučit telefonovat skrze datové přenosy se mluví již několik měsíců, teď už to ale vypadá, že se celá implementace blíží ke zdárnému konci. Napovídají tomu uniklé screenshoty aplikace, které hlasové volání skrze WhatsApp odkrývají.

Nepřehlédněte:

WhatsApp bezesporu patří mezi nejoblíbenější messengery současnosti, se svými více než 600 000 miliony aktivních uživatelů se jedná o opravdu velký ekosystém. Aby se posunuly možnosti WhatsAppu dále, již delší dobu se přemýšlelo o integraci telefonních hovorů skrze datové sítě. Ne všechno šlo však tak hladce, jak původně zástupci společnosti předpokládali. Teď to však už vypadá, že se celá integrace blíží ke zdárnému konci.

WhatsApp Messenger

Jak ukazují následující screenshoty, aplikace už klidně může být ve stádiu beta testování. Screenshoty naznačují, jak by takové hlasové hovory skrze datové sítě a aplikaci WhatsApp mohly vypadat. Podle předběžných informací by měla aktualizace spatřit světlo světa již v prvním kvartále roku 2015.

Zdroje: androidcommunity.com, androidworld.nl

Diskuze ke článku
Rob
Blik. To ma Line uz pekne dlouho.
Baterak
Aplikace je propojena s facebookem.Takze nulove pouziti.
Peter
BBM (blackberry messenger) je dostupný pre všetky zariadenia BB,IOS, Android, WP, včetne hlasových hovorov, časovaných obrázkov, spätné vymazanie správy(zmaže sa adresátovi tiež) Pri založení účtu nevyžadujú telefonne cislo. Chápu čo je to súkromie.
Peter
Jak moc pozde? BBM ma hlasové hovory celý čas. na whatsapp majú iba len prist. V uvedených veciach ma BBM praveze prvenstvo. nechapem to podliezanie a sklananie sa pred inymi messengermi ktore nedokazu volať.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze