Herní telefon od Lenova překoná hranici 600 tisíc bodů v AnTuTu

12
Herní telefon od Lenova překoná hranici 600 tisíc bodů v AnTuTu
  • Výbava bude postavena na procesoru Snapdragon 865
  • Objevují se náznaky, že půjde o speciálně zaměřený herní telefon

Každý rok se s příchodem nových procesorů navyšuje výkon nejdražších telefonů. Nejinak tomu bude i letos, kdy se do boje o vůbec nejvýkonnější zařízení s Androidem zařadí také čínské Lenovo. Naznačují to alespoň úniky skrze weibo.com. Na nich samotné Lenovo láká na telefon disponující novým Snapdragonem 865. To by samo o sobě nebylo nic zajímavého, však byl tento typ použit už u aktuálních novinek od Xiaomi.

Zajímavěji vypadá lákadlo v podobě výsledku z AnTuTu. Lenovo tvrdí, že telefon dosáhne na více než 600 tisíc bodů, což je velmi působivé. Slogan „Game On“ pak dává tušit, že se bude jednat pravděpodobně o speciální herní telefon. S ohledem na nasazený procesor je nasnadě, že nebude chybět podpora sítí 5G. V tuto chvíli již další informace nejsou známé.

Diskuze ke článku
Carda
Taková AnTuTu nudle.
x:)
Jsem zvědav na ten telefon :) Lenovo Leginon mam doma PC:D
obr_kokot
a k cemu je to dobre ivane ivanovici ? opetovne honeni pindiku, tot cele... Lenovo ma neco jako snahu, ale sortiment tomu vubec neodpovida ze by melo byt lepe, kdyby radeji tlacili vpred o to vic svoji Motorolu...
Mio
Wau bestialní výkon, který není jak využít, max tak zmrdáním optimalizace, aby jsme měli potřebu kupovat nový HW. Dnešní smartphony mají výkon jak předchozí generace konzolí, no prakticky žádné hry, které by za něco stály. Jenom mrdky na takové to hajzlové klikání prolezlé reklamou a mikrotransakcemi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze