Headset Acer Windows Mixed Reality s pohybovými ovladači je v prodeji

Headset Acer Windows Mixed Reality s pohybovými ovladači je v prodeji
  • Acer oznámil cenu jeho headsetu pro mixovanou realitu
  • K dispozici je za necelých 12 tisíc korun
  • Pyšní se kvalitním provedením a futuristickým designem

Acer Windows Mixed Reality přináší, jak už název napovídá, zážitky z kombinace virtuálního světa a rozšířené reality. Umožní lidem virtuálně cestovat po turistických destinacích, dostat se dovnitř zajímavých her, sledovat populární události a cestovat napříč časem a prostorem, to vše v jejich vlastním domě.

Acer Windows Mixed Reality
Acer Windows Mixed Reality

Headset Acer Windows Mixed Reality uživatelům umožňuje interakci se softwarem pomocí gest, pohledu a hlasu, současně přináší možnost používat tradiční vstupy, jako je myš, klávesnice a ovladače. Přiložené pohybové ovladače Acer využívají bezdrátovou technologii Bluetooth, takže hráči mohou reagovat na digitální objekty ve smíšené realitě a komunikovat s nimi. Jsou vybaveny tlačítkem Windows 10, touchpadem, tlačítkem pro úchop a konstelačními světly pro párování.

Díky inside-out sledování se kamera nachází na headsetu, takže není zapotřebí vrtat díry do zdi nebo nastavovat jiný hardware jako v případě konkurenčního řešení pro virtuální realitu. Jakmile se headset připojí k počítači připravenému na Windows Mixed Reality, nainstaluje potřebný software a umožní uživateli vychutnat si smíšenou realitu téměř kdekoli. Sledování polohy 6DoF (šest stupňů svobody) zahrnuje pohyby směrem dopředu/dozadu, nahoru/dolů, doleva/doprava, vybočování, zatáčení a kolébání. Headset je dodáván se čtyři metry dlouhým kabelem, který umožňuje široký rozsah pohybu a připojuje se k počítači prostřednictvím rozhraní HDMI 2.0, zatímco se přes rozhraní USB 3.0 stahují data.

Acer Windows Mixed Reality
Acer Windows Mixed Reality

Headset Acer Windows Mixed Reality váží 608 gramů. Jednoduché nastavení čelenky zajišťuje pohodlné uchycení, dvojité polstrování pak zaručí pohodlné usazení. Dvojice předních závěsných LCD displejů s vysokým rozlišením 2 880 × 1 440 pixelů poskytuje 95° výhled a obsah je k dispozici ve Windows Store.

Konečná cena za headset Acer Windows Mixed Reality činí 11 990 Kč a k dostání je ihned.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze