Hauwei chystá útok, na MWC oznámí nový smartphone i tablet

6

Společnost Huawei nás poslední dobou těší čím dál více. Začíná totiž rozjíždět opravdu slušnou nadílku smartphonů, které kromě nejmodernějších technologií nabízí zákazníkům i skvělý poměr ceny a výkonu, na který slyší každý. Výstava MWC podle oznámení výrobce navíc bude na jeho přístroje opravdu bohatá.

Huawei se chystá v Barceloně především představit svůj první model nové řady Diamond, Ascend D1 Q. Tato řada má zahrnovat ty nejrychlejší a nejvýkonnější smartphony výrobce, o čemž svědčí i předpokládaný čtyřjádrový procesor Tegra 3. Založena by měla být i řada Platinum, do které spadají například modely Ascend P1 a P1 S, představené na výstavě CES.

Pozvánka na prezentaci výrobce a současné přístroje, Ascend P1 a MediaPad.

Aby toho nebylo málo, dočkat bychom se měli i nového tabletu MediaPad 10, sourozence sedmipalcového MediaPadu, který nově dorazí s desetipalcovým displejem (pokud tedy můžeme věřit názvu) a operačním systémem Android Ice Cream Sandwich.

Více informací bohužel o obou přístrojích nebylo odhaleno. My se ale rozhodně těšíme, jaké další specifikace obě novinky odhalí a především v jaké cenové hladině se budou pohybovat. Na tiskové konferenci Huawei v Barceloně budeme přítomni a přineseme tak aktuální zpravodajství i první dojmy z novinek přímo z místa dění.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
MediaPad je špička momentálne medzi 7" tabletmi

Kvalitná tenučká hliníková konštrukcia, kvalitný IPS displej s perfektným rozlíšením(DPI 216) a vynikajúcou čitateľnosťou na priamom slnku,bezkonkurenčná konektivita(HDMI,microUSB,microSD karty,3G,WiFi s podporou 54Mb/s). Potom 2jadrový procesor 1,2GHz, 1GB RAM, 8GB vnútorná pamäť + 32GB microSD, 5Mpx foťák s AF a HD videom, predná 1,3Mpx HD kamera s nahrávaním 720p/30fps.

K tomu keď prirátam podporu ktorá je zatiaľ výborná (za 2 mesiace 2x nový firmware) a budúci mesiac garantovaný ICS 4.0 tak nieje o čom rozmýšľať. Hlavne ak sa u nás vďaka Orange predáva na inzerát od 180-200€. Ja som ho zohnal za 160€ úplne nový zo zárukou :-)

Ja som mal Samsung Galaxy Tab P1000 skoro rok a viem ich teda priamo porovnať
Jose
A něco s WP by nebylo ? Furt ten marnej Android :/
JohnyAsbest
Huawei je jistě zajímavá značka, Vision vypadal skvěle, ale mám pocit, že cenově výš, než by bylo očekáváno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze