Google představil telefony Pixel. Sledujte on-line zde

8

Velký den má před sebou americký Google, neboť jej zítra čeká tisková konference, na které odhalí své nové produkty. Nás nejvíce zajímají novinky řady Pixel. Potěší, že tisková konference bude vysílána živě.

Google logo 2015

Referenční telefony od Googlu byly od roku 2010 vždy nazývaný Nexus. Tomu je však počínaje rokem 2016 konec a nově si zvykneme na název Pixel. Nejde však o zcela novou řadu. Loni do ní Google zařadil svůj Chromebook a rovněž konvertibilní tablet Pixel C. Zítra Google s největší pravděpodobností představí dva nové telefony, jejichž názvy budou Pixel a Pixel XL. Z nespočtu úniků už víme nejen jak budou novinky vypadat, ale známe i prakticky celou výbavu. S téměř absolutní jistotou můžeme říci, že oba modely se budou lišit především velikostí displeje. Hardwarová výbava, vzhled i fotoaparáty by měly mít obě novinky totožné.

Nepřehlédněte: Google Pixel a Pixel XL: známe jejich výbavu před představením

Google Pixel a Pixel XL
Google Pixel a Pixel XL

Nové telefony budou hrát během tiskovky zřejmě primární roli, neboť se spolu s nimi ukáže i inovované prostředí Androidu ve verzi 7.1 Nougat. Kromě nich však Google pravděpodobně ukáže také novou generaci Chromecastu s podporou 4K videa a očekává se rovněž představení Google Home, což bude domácí hlasový asistent napojený na služby Google.

Kdy tisková konference začne a jak ji sledovat?

Tisková konference Google proběhne tradičně v San Franciscu a její začátek je naplánován na 18:00 hodin středoevropského letního času. Google již tradičně chystá také živý přenos na YouTube, který již nyní najdete v tomto článku. Začátek přenosu je naplánován na 17:00 hodin našeho času a je tak nasnadě, že diváci budou moci nahlédnout do sálu prostřednictvím vysílání ještě před samotným začátkem celé akce.

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
zgercik
nejde me zvuk
zgercik
uz jde
Jab
Tak pokud jsou ty technické údaje 5 palcové verze správně, tak je určitě škoda absence slotu na paměťové karty (vždy je dobré mít u mobilu tu možnost), bezdrátového nabíjení (rovněž alespoň ta možnost je fajn) a baterie by také mohla být ještě o něco větší. A také poměr displeje k tělu by mohl být lepší. Nemám moc rád ty kecy, co všechno kopíruje iPhone. Ale tady se neubráním myšlence, že hlavně ta přední strana (i kvůli té tloušťce rámečků) jej opravdu připomíná. Pokud to nebude mít nějakou zabijáckou fičuru, co jiné mobily nemají, tak je to letost dost nuda.
tmaska
No vzhledove odporne a za cca 20 tisic spatne prodejne vuci konkurenci i ten android uz neni takova vyhra , nexus 6 by mohl ohledne rychlosti updatu povidat , no nevim , nevim !!! ( pouzivam android a mam i 2 nexusy , pro pripadne rypavce )

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze