Google vydal srpnovou aktualizaci pro Pixely, přinesla však zklamání

3
Google vydal srpnovou aktualizaci pro Pixely, přinesla však zklamání
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Mnozí očekávali, že již dorazí finální Android 14
  • Nestalo se tak, ale není vyloučeno, že přijde později v měsíci

Google vydává pravidelně každé první pondělí v měsíci aktualizaci pro jeho referenční zařízení Pixel, která mají demonstrovat to, jak by měl ideálně fungovat Android. Server gsmarena.com právě včera upozornil na to, že se tak stalo i tento měsíc, kdy spousta uživatelů očekávala příchod finální verze Androidu 14 (ne bety).


Jak se však lze dočíst přímo na support.google.com, srpnová aktualizace je stále založená pouze na Androidu 13, přináší tak pouze kosmetická vylepšení.

Je však stále možná, že aktualizace na Android 14 dorazí ještě během srpna, jako tomu bylo loni u Androidu 13. Jestli vás zajímá, jaké novinky Android 14 přinese, můžete navštívit náš článek, kde se jím zabýváme.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Kdo očekával Android 14 tenhle měsíc? To až v Září vyjde finální verze, takhle to bylo i s 13kou.
Franta Vomáčka
Franta Vomáčka
Jedu na 3betě A14 a jak slibovali, zase zašťourali do nahrávání hovorů. Tak mi můj oblíbený Skvalex zatím nejede. Cube už cestičku našel. Tak vydržím další číslo s Androidem. Až mi tohle definitivně zatrhne(a pár dalších věcí), můžu si pořídit iOS.
Ju Rgen
Ju Rgen
Mám 2 pixely, jeden fičí na android 14 beta 4.1 a další má v sobě třináctku. A jakože není moc o stát 😃😃, změn je minimum.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze