Google ukazuje revoluci v mobilní hygieně! Aplikace vyčistí displej za vás

2
Google ukazuje revoluci v mobilní hygieně! Aplikace vyčistí displej za vás
  • Google Screen Cleaner pomocí inteligentních algoritmů a geometrických modelů usazování špíny rozpozná, když je displej smartphonu ušpiněný
  • Nečistoty na displeji odstraní pomocí vibračních motůrků a vytvoří dočasnou nanoochranu celého povrchu zařízení

Udělat si v telefonu pořádek nikdy není na škodu, a proto vám může přijít vhod aplikace Files by Google – nástroj, který podle tvůrců umožní zvýšit výkon telefonů, efektivně spravovat soubory či jednoduše zálohovat do cloudu. Méně jednoduché je to bohužel s fyzickou ochranou smartphonu, respektive udržováním čistoty zařízení, kde sice pomůžou ochranné folie, pouzdra a kryty, často je však tato ochrana vykoupena zohyzděním vzhledu či horší ergonomií. Co kdyby ovšem existovalo řešení, které nevyžaduje fólie, pouzdra ani otravné leštění věčně upatlaného displeje?

Odpovědí na vaše problémy je novinka s názvem Google Screen Cleaner, kterou nově najdeme právě v aplikaci Files by Google. Funkce Screen Cleaner přitom využívá speciální API, s jejíž pomocí a za využití geometrických modelů usazování špíny a vibračních motůrků spolehlivě rozpozná, když je displej vašeho miláčka ušpiněný. V takových případech nečistoty na povrchu displeje efektivně odstraní a navíc pomocí vibračních motůrků vytvoří dočasnou nanoochranu celého povrchu zařízení.

Členové redakci již funkci otestovali a shodují se na tom, že se jedná o doopravdy extrémně užitečného pomocníka. Dvojnásob Screen Cleaner ocení recenzenti a kameraman, kteří již nebudou muset čistit šmouhy z mnohdy opravdu extrémně lesklých povrchů smartphonů při natáčení videorecenzí.

Stáhnout Files by Google

Google Play (zdarma)