Google Pixel 7a by se měl představit dnes. Zkraťte si čekání novým videem

5× aktualizováno
Google Pixel 7a by se měl představit dnes. Zkraťte si čekání novým videem
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Základem bude 128GB paměť a 8GB RAM
  • Vzhled se mezigeneračně příliš měnit nebude
  • Představení proběhne 10. května

Aktualizováno 10. 5. 2023

Představení Pixelu 7a by mělo být na spadnutí, premiéra se očekává dnes večer. Čekání si tentokrát lze ukrátit únikem produktového videa, na kterém je telefon prezentován z různých úhlů a v několika barevných variantách.

Aktualizováno 9. 5. 2023

Do představení Pixelu 7a zbývá pravděpodobně jeden den. V USA si jej už však můžete koupit skrze obchod Swappa, kde můžete vybírat z celkem 8 kousků v modré, šedé či bílé barevné variantě. Ceny se pohybují kolem 480 dolarů, což je v přepočtu zhruba 12,5 tisíc korun i s daní.

Google Pixel 7a

Aktualizováno 2. 5. 2023

Příchod Pixelu 7a již nepřímo potvrzuje i samotný Google. Jeho indická pobočka láká na příchod nejnovějšího telefonu na trh již 11. května, tedy pouhý den po zahájení Google I/O, kde se předpokládá představení.


Aktualizováno 28. 4. 2023

Čekání na představení Pixelu 7a a obecně konferenci Google I/O si lze ukrátit novým únikem Pixelu 7a, který zveřejnil Evan Blass.

Google Pixel 7a

Aktualizováno 10. 4. 2023

Cenově dostupnější Pixel 7a od Googlu by se mohl představit na květnové vývojářské konferenci Google I/O. Nyní si čekání lze ukrátit novými obrázky, zřejmě zcela finálními rendery, které přinesl server mysmartprice.com. K dispozici bude novinka v bílé, šedé a modré variantě. Je však otázkou, zda budou všechny varianty dostupné globálně.

Google Pixel 7a

Původní informace ze 13. 3. 2023

Google drží v případě mobilních telefonů tradici, že kromě dvojice vlajkových modelů připojuje i odlehčenou verzi s přídomkem „a“ v názvu. V plánu je tak Google Pixel 7a, který nyní uniká na mnoha živých fotografiích. Díky phonecompares.com a zingnews.vn se můžeme podívat, jak bude chystaná novinka vypadat.

Na první pohled je zřejmé, že dojde-li k potvrzení vzhledu, velké změny očekávat nelze. Z čelní strany se novinka bude podobat Pixelu 6a, zezadu Pixelu 7. Za povšimnutí stojí poměrně velké rámečky kolem displeje, ve střední třídě tak Google nehodlá nijak výrazně inovovat.

Google Pixel 7a

Odhalena byla 128GB interní paměť, zřejmě typu UFS 3.1, a 8GB RAM LPDDR5. V případě procesoru se očekává nasazení Tensoru G2 po vzoru Pixelů 7. Displej by mohl mít úhlopříčku 6,1" a půjde samozřejmě o OLED panel. Na další informace si budeme muset počkat, představení by mohlo proběhnout v rámci Google I/O, vývojářské konference, která se letos uskuteční v květnu a možná na ní uvidíme i Pixel Fold.

Diskuze ke článku
Martin Vinduška
Martin Vinduška
Naposledy upraveno: 14. 3. 2023 00:23
Ty rámečky velikosti futer od stodoly, to jako vážně? Jedna z nejúspěšnějších a nejbohatších firem na světě si neumí navrhnout a vyrobit současně vypadající telefon? Takže i přes slušnou úhlopříčku 6,1' to nakonec zas tolik kompaktní telefon nebude.
Damara226
Damara226
Fuj teda ty rámečky, pixel 6A je má poloviční
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 28. 4. 2023 12:01
Škoda že do nového úniku jste nedali i tohle:
/w.notebookcheck.e/Google-Pixel-7a-to-launch-with-several-firsts-for-Pixel-A-Series-smartphones.710429.0.html
Kde se potvrdilo bezdrátové nabíjení, 90Hz displej, nový 64Mpx snímač...
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
w.notebookcheck.m/Promo-Material-zeigt-Google-Pixel-7a-im-Detail-samt-Kamera-Features-und-Lieferumfang.713384.0.html
Specifikace které potvrzují změny, dostane 13Mpx ultra-wide a i 13Mpx selfie, 90Hz panel OLED, bezdrátové nabíjení...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze