Google Pixel 3 XL vs. Samsung Galaxy S10+. Jak dopadl noční fotoduel po aktualizaci?

Google Pixel 3 XL vs. Samsung Galaxy S10+. Jak dopadl noční fotoduel po aktualizaci?
  • Po aktualizaci nočního režimu u vlajkové řady Galaxy S10 vám přinášíme aktualizované srovnání mezi Pixelem 3 XL a Galaxy S10+
  • V posledních dvou galeriích můžete porovnat výsledky nočního režimu s běžným „denním“ focením

Tentokrát jsme pro vás porovnali nedávno aktualizovaný nočním režim focení „Noc“ u Samsungu Galaxy S10+ s oceňovaným Night Sight u Google Pixelu 3 XL. Jak jste se mohli dočíst v podrobných recenzích Galaxy S10+, respektive Pixelu 3 XL, oba dva telefony pořizují špičkové snímky za denního světla a opravdovou výzvou je tak až focení ve tmě. Této specifické disciplíně přitom doposud kralovaly Pixely od Googlu. Změnilo se něco s aktualizací aplikace fotoaparátu u řady Galaxy S10?

Srovnávané fotografie byly pořízeny vždy ze stejného místa se zapnutým nočním režimem. První snímek (posuvník úplně vpravo) patří Samsungu Galaxy S10+, druhý pak Google Pixelu 3 XL (posuvník umístěn vlevo).

 

Fotografie si doporučujeme detailně prohlédnout v plném rozlišení. Snímky stačí přiblížit v galerii níže pomocí ikonky lupy.

Pro získání lepší představy o tom, jak jsou noční režimy focení u srovnávaných smartphonů účinné, si můžete v galerii níže prohlédnout fotografie vyfocené jak ve standardním „denním“ režimu (bez zapnuté AI), tak se zapnutým nočním režimem (vždy druhý snímek u stejného záběru).

Druhý snímek u každého záběru byl vyfocen nočním režimem (Samsung Galaxy S10+).
Druhý snímek u každého záběru byl vyfocen nočním režimem (Google Pixel 3 XL).
Diskuze ke článku
readytogo
Za mna s10+. Ma ostrejsie fotky.
htcjirka
htcjirka
Pixel sice fotky světlejší, ale rozmazané, hnus. S10 krásně ostré fotky.
Roman
Za mě jednoznačně je lepší SG 10+. Fotky jsou ostré, barevně se mi líbí a jsou reálnější. Je to noční režim, v kterém nečekám světle fotky.
Mike
Jednoznacne S10. Pixel posobi neostro a dost nerealne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze