Režim Night Sight v Google Pixelu 3 zachytí i neviděné. Přesvědčte se

Režim Night Sight v Google Pixelu 3 zachytí i neviděné. Přesvědčte se
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Jednou z nejzajímavějších funkcí fotoaparátu Pixelu 3 je režim Night Sight, tedy Noční vidění
  • Google dokázal speciálními algoritmy doslova rozsvítit tmu
  • Na ukázkové příklady se můžete podívat v galerii

Chcete vidět, co se děje ve tmě? Google a jeho smartphony Pixel, na které se postupně dostává funkce Night Sight (Noční vidění), to ví. My jsme si tuto novou funkci detailně otestovali na Google Pixelu 3, který v redakci intenzivně testujeme. Již v neděli se poté můžete těšit na kompletní recenzi.

Než se však dočkáte recenze, můžete se přesvědčit, jak špičkově telefon fotí ve zhoršených světelných podmínkách i v úplné tmě. Ano, režim není bezchybný a digitální šum nelze „vyžehlit“ všude, na první dobrou se však jedná o skvělé výsledky. Velkou výhodou režimu Noční vidění v případě Pixelu je také fakt, že většinu fotek jste schopni pořídit i „z ruky“. Dokonce ani když nemáte pevný úchop, výsledek vypadá (na rozdíl od konkurenčního řešení Huawei) stále velmi použitelně.

Google Pixel 3
Fotoaparát poradí, kdy se hodí aktivovat režim Night Sight

My jen doplníme, že režim Night Sight je nutné aktivovat manuálně, i když v případě horších světelných podmínek aplikace Fotoaparát sama poradí, abyste režim (jedním kliknutím) aktivovali. Jakmile Google funkci odladí, přepínání bude probíhat automaticky.

Srovnání

Fotografie v původním rozlišení

Pokud vás srovnání zaujalo, můžete se podívat i na snímky v původním nezměněném rozlišení. Snímek si stačí přiblížit kliknutím na nástroj lupy.

Za zapůjčení Google Pixelu 3 děkujeme společnosti CZC.cz, kde si telefon můžete rovněž zakoupit.
Diskuze ke článku
Lukas
Ten posuvník na obrázcích je super !!
Díky mobilnet.

Foto skvely.
Adam
To není žádný zázrak proboha, ty fotky jsou takové protože pixel slepí několik fotografií s relativně dlouhým časem do jedné, tím docílí toho že bude výsledná fotografie světlejší. Tohle dokáže každý fotoaparát, za předpokladu že s ním nebudete hýbat a nastavíte delší čas (tím docílíte toho že bude světlo dopadat delší dobu na čip, díky tomu bude fotografie světlejší). zkrátka to co dokáže pixel dokáže každý fotoaparát, jak v mobilu, kompaktu, bezzrcadlovce tak i v zrcadlovce. je k tomu potřeba akorát trocha znalostí, zkušeností a trpělivosti.
Adam
Neříkám že Google pixel fotí špatně, jen říkám že to co dokáže Google pixel dokáže při troše snahy každý telefon. Google pixel je skvělý telefon.
Martin
Zajímavé že jste o tomhle nemluvili u LG G7 který to též umí a V40 to samé hmm.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze