Google nezahálí: vypouští aktualizaci na Android 4.4.2 KitKat

33

Google pilně pracuje na vývoji svého operačního systému Android a v krátkém sledu přináší další drobnou aktualizaci současné verze KitKat. Nejnovější verze nese označení 4.4.2 a již je šířena na nejnovější zařízení řady Nexus.

Nejnovější verze operačního systému Android, 4.4 KitKat, byla představena teprve koncem října. Minulý týden jsme se dočkali vůbec první aktualizace, která povýšila na označení 4.4.1. Nyní neuběhl ani jeden týden a Google včera uvolnil aktualizaci na verzi 4.4.2 (KOT49H). Ta by měla přinést lepší stabilitu systému, upravit drobné chyby a také vylepšit schopnosti fotoaparátu u Nexusu 5.

Aktualizace je již v tuto chvíli šířena formou OTA na zařízení řady Nexus. Konkrétně jde o Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 (verze 2013), Nexus 7 (verze 2012) a Nexus 10. Velikost aktualizačního balíčku je pouze 1,7 MB, samozřejmě pokud již máte nainstalovanou verzi 4.4.1. Dorazila aktualizace i na váš Nexus? Dejte nám vědět do diskuze pod článkem a připojte i případné dojmy z nejnovější verze.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
koke4
Nedorazila ještě ani 4.4.1....
michal
Nemam este ani 4.4.1. Pricom 4.4 mi iba pokazila veci, nic nevylepsila takze uz by bolo na case.
satai
Dnes v noci na N7. Trochu mne to nalomilo v plánu dát na něj o víkendu CM
matisek
nemam este ani 4.4.1 ....tie aktualizacie su uvolnovane podla krajiny, v ktorej som kupil nexus alebo je to uplne nahodne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze