Google Nexus 5 s Androidem 4.4 KitKat se ukazuje na videu

5

Na sedmiminutovém videu, které se objevilo na internetu, můžeme vidět nový Nexus 5 s Androidem 4.4 KitKat. Přestože se jedná zjevně o starší prototyp, pomůže nám udělat si obrázek o novém Nexusu 5, jehož oficiální představení, již doslova buší na dveře. Dočkat bychom se mohli podle posledních spekulací možná již dnes.

Video datované 9. října ukazuje detailní pohled na Nexus 5, který si tak můžeme prohlédnout ze všech stran. Pravděpodobně se jedná o jeden z prototypů, protože na něm nenajdeme označení Nexus.

Již dříve unikl kompletní manuál Nexusu 5. Těšit se tak můžeme na 4,95" IPS displej s rozlišením 1920 × 1080 pixelů, čtyřjádrový Snapdragon 800 taktovaný na 2,3 GHz, 2 GB RAM, interní paměť 16/32GB, osmimegapixelový zadní fotoaparát se stabilizátorem obrazu, přední kameru s rozlišením 1,3 Mpx, 2 300mAh baterii a bezdrátové nabíjení.

S novým Nexusem 5 přijde i nová verze Androidu 4.4 KitKat. V tom, který je zachycen na videu, je však ještě označen jako Key Lime Pie. Finální označení přitom Google zveřejnil na počátku září. Musí se tedy jednat o některý z předchozích buildů. Spekulacím a dohadům by mohlo být již dnes konec, neboť očekáváme oficiální představení.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Firo99
Nevíte kdy bude to představení, popřípadě jestli to bude online a když tak kde ?
Lukáš
Dejme tomu, jen mi příjde, že je to další telefon z milionu, který nevím čím by mě zaujal, krom čistého androidu.
Will_Jachar
Po stránce vzhledu podle mě nesahá Nexusu 4 ani po kotníky, ale jinak nepochybuji, z že to bude super zařízení.
kreathor
s androidem KitKat a v nastaveni ma napsany KeyLimePie :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze