Android 4.4 se bude jmenovat KitKat, Google už má novou sochu

17

O budoucí nové verzi Androidu se spekuluje dlouhé měsíce. Víceméně jsme byli přesvědčeni, že půjde o označení 5.0 Key Lime Pie a v posledních týdnech se již jen čekalo, kdy bude vše oficiální. To nyní nastalo, avšak označení nového Androidu vás zřejmě překvapí.

Vše prozradila nová socha Androidu, která se se objevila před hlavním sídlem Googlu v Mountain View. Před ním stojí všechny sochy, které znázorňují jednotlivé verze. Zatím poslední Android s označením Jelly Bean se u kralování držel dlouho a shodné označení nesly tři verze. Výraznější změna nadejde letos na podzim. Přijde Android 4.4 s přídomkem Kit Kat. Ano, pokud se vám po vyslovení názvu vybavila známá čokoládová tyčinka, jste na správné adrese.

To ostatně dokazuje přiložený obrázek, na kterém je socha nového Androidu zachycena. Prozatím neznáme podrobnosti, kdy Google nový Android oznámí, natož o jaké změny půjde. Zřejmě se však dočkáme speciálních edic tyčinek Kit Kat, kde bude Google propagovat svou nejnovější verzi operačního systému.

Zdroje: plus.google.com, androidcentral.com.feeds

Diskuze ke článku
Tomáš
Takže nebude rovnou verze 5?
díky za info Tomáš
tom
No jo google žije z reklam a tohle je pořádná reklama. Jestli budou pokračovat v optimalizaci jak to načali v 4.3 tak to bude jen dobře. Už se těším až to vydají.
.
moc vám děkuji... dostal jsem na kitkat chuť :D
630126
Takže každá nová vydána verze se bude jmenovat po nějakém výrobku od nějaké firmy? Google teď bude těžit i ze samotného názvu asi co.. příště to bude hádám rebull

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze