Google Home Max: chytrý asistent zaměřený na hudbu

Google Home Max: chytrý asistent zaměřený na hudbu
  • Nový Google Home Max představuje vrchol řady chytrých reproduktorů s Asistentem od Googlu
  • Má dva silné basové reproduktory a mnoho chytrých funkcí přizpůsobení zvuku díky strojovému učení
  • Do prodeje se dostane v prosinci v šedé a černé variantě v přepočtu za necelých 11 tisíc korun

Malý Google Home Mini nebyl jediným chytrým pomocníkem do domácnosti, který byl dnes představen. Google nejen zmenšoval svůj chytrý reproduktor, ale dokonce jej i zvětšil, čímž jsme dostali Google Home Max. Jedná se o nejvýkonnější Home zařízení se dvěma 4,5palcovými basovými reproduktory. Díky tomu je Max až 20krát silnější než tradiční Home a dokáže jako bonus přizpůsobit zvuk na míru vaší místnosti pomocí strojového učení. Díky tomu by měl Max znít stejně dobře, ať už jej přenesete kamkoli nebo jen posunete o pár metrů. Reproduktor přitom můžete položit vertikálně i horizontálně a zvukový výstup se podle pozice přizpůsobí.

Jelikož se jedná o Home zařízení, najdeme v něm samozřejmě i chytrý Google Asistent. Zároveň se reproduktor dokáže naučit vaši rutinu a bude tak kupříkladu ráno přehrávat hudbu tišeji a odpoledne nebo když běží pračka bude zvuk pouštět automaticky nahlas. Max je tak zaměřen skutečně především na skvělý zvukový zážitek, o čemž svědčí i předplatné YouTube RED a Music na 12 měsíců zdarma, které k zařízení dostanete.

Google Home Max přijde na trh v prosinci ve dvou barvách – šedé a černé. Cena bude přitom činit 399 dolarů, tedy v přepočtu necelých 11 tisíc korun po započítání daně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze