Google doplní Inbox o „chytré odpovědi“

2

Google opět vylepšuje a tentokrát se jedná o službu Inbox. Ta se dočkala integrace Smart Reply neboli „rychlých odpovědí“, které by uživatelům měly značně zkrátit dobu reakce na e-mail a usnadnit jim užívání Inboxu.

Znáte to, spěcháte na autobus a důležitý e-mail zkrátka nepočká. Psát při chůzi e-mail zrovna pohodlné není, a tak si Google připravil pro Inbox malé vylepšení. Jedná se o systém „chytrých odpovědí“, které jsou odeslané v mžiku bez složitého vyťukávání.

Inbox by Gmail

Už podle názvu je jasné, že to nejsou běžné, strohé odpovědi typu „ano, ne a ozvu se později.“ Odpovědi, které se vám zobrazí v dolní části displeje, vychází z doručeného e-mailu a systém se pokusí navrhnout takové, které dávají hlavu a patu a nepůsobí strojově. Čas, který jste tedy trávili nad zbytečným vyťukáváním, se zkrátí na zlomek a během dvou klepnutí máte e-mail vyřízen.

I zde se ale samozřejmě najde háček a ten je pochopitelně v jazyce. Prozatím je tato funkce dostupná pouze v angličtině a o rozšíření se zatím nemluví. Aktualizace Inboxu by se měla objevit ke konci týdne jak pro operační systém Android, tak pro iOS.

Stáhnout Inbox by Gmail

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gmailblog.blogspot.cz, fonearena.com

Diskuze ke článku
Janko
A nebylo by lepší nadiktovat odpověď přímo do Gmail
1x stisk Gmail
1x stisk mikrofon
1x stisk odeslat

wast
Kdyby raději udělali podpis jako v gmailu, každý koho znám mu chybí, zato tohle je podle mě tak na 853 místě priorit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze