Globální představení Xiaomi 14 a dalších novinek. Sledujte vše on-line

Globální představení Xiaomi 14 a dalších novinek. Sledujte vše on-line
Fotografie: Xiaomi
  • Xiaomi globálně ukáže prémiovou řadu 14, hodinky či náramek
  • Možná se dočkáme i zmínky o automobilu SU7 EV
  • Tisková konference začíná v 15:00 hodin

Barcelonský veletrh sice oficiálně začíná až zítra, avšak některé klíčové konference probíhají již během nedělního odpoledne. Tento čas si pro sebe hodlá uzmout Xiaomi, které novinkami rozhodně nebude šetřit. Pokud vás tedy tento oblíbený čínský výrobce zajímá, můžete se těšit. Rovnou ale uveďme, že ne všechny novinky vyloženě překvapí.

Důvod je zcela prostý. Xiaomi, stejně tak jako mnozí jiní čínští výrobci, představuje spoustu produktů dvakrát. Nejprve pro domácí trh v Číně, posléze opět pro trhy globální. Dnes se tak dočkáme prezentace řady Xiaomi 14, která v tuto chvíli čítá modely Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro a Xiaomi 14 Ultra. S prvním a posledním bychom se měli setkat i na pultech českých obchodů.

Kromě telefonů má Xiaomi v rukávu také zřejmě jeden tablet, dále zástupce segmentu wearables. Zde bychom se měli dočkat dvou hodinek a globálního uvedení půl roku starého náramku Smart Band 8 Pro. Čas tiskové konference by pak z části mohl být vyhrazen i elektromobilu Xiaomi SU7 EV. Zatímco tedy víme, co zhruba čekat, avšak otazníky se vznášejí nad cenami a ty výrobce, doufejme, právě dnes odhalí.

Tisková konference Xiaomi začíná v 15:00 hodin středoevropského času, přičemž redakce mobilenet.cz je samozřejmě přímo v Barceloně, aby vám mohla informace o veškerých novinkách rovnou naservírovat. Nezapomeňte nás proto sledovat během celého odpoledne, kdy budeme o novinkách Xiaomi podrobně informovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze