Gameloft odhaluje nadcházející hry pro Android a iPhone

4

Gameloft je již dlouhodobě jednou z nejznámějších vývojářských společností, zabývajících se mobilním hraním. Je zodpovědná za hity včetně závodů Asphalt či akce Modern Combat, v letošním roce se ale podle všeho dočkáme další várky kvalitních titulů.

Díky působivým výdělkům za uplynulý rok se může společnost směle pustit do vývoje dalších pecek, o kterých nám něco málo odhaluje již nyní. Gameloft se pyšní licencemi na množství známých značek a filmů, včetně The Dark Knight Rises, The Avengers, Ice Age, Men in Black 3 či The Amazing Spider-Man, což jsou jen některé z filmových hitů, jež nám přinesou očekávané herní adaptace.

Mnohé z nich, pokud ne všechny, se v průběhu letošního roku objeví na smartphonech a tabletech s operačním systémem Android a iOS. Přesné cenové hladiny a datum vydání zatím zůstávají utajeny, Gameloft ale podotknul, že můžeme očekávat in-game dokupování herního obsahu a velké sociální aspekty, které jsou ostatně v poslední době přítomny snad v každé druhé hře.

Zdroje: intomobile.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
Gameloft by sa mal hlavne zamerať na optimalizáciu co najväčšieho počtu zariadení.Nieje možné aby neboli uvoľnené hry pre tablet s 7" a dvojjadrom keď je hrá uvoľnená na 7"jednojadro!!! Kupoval som 2jadro hlavne kvôli hrám od Gameloftu aby som mal rezervu vo výkone a ake bolo moje prekvapenie ked som sa prihlásil k svojmu účtu. Žiadne podotýkam žiadne zakúpené HD hryod Gameloftu niesú podporované!!!
Písal som na podporu Gameloftu a odpoveď bola,že zariadenie zatiaľ nieje podporované.Nič viac.iba suché konštatovanie!
Huawei MediaPad
Forever Alone
Lol tak si prepis v google play na mobil ktory je podporovany pripadne stiahni z nejakych inych zdrojov.Taky problem
David B.
Modlete se ať nebudou freemium (zdarma stažitelný, hru si však užijete jen s jistou mikro-transakcí, pokud nejste bůh času...) Jaký je Váš názor na tento model? Já ho teda nenávidím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze