Galaxy Watch Ultra jsou prý nejlepší na světě, kupte je v extrémní slevě!

Galaxy Watch Ultra jsou prý nejlepší na světě, kupte je v extrémní slevě!
Fotografie: Mobil Pohotovost

Samsung má ty nejlepší chytré hodinky na trhu. Vychází to z nezávislého testování uznávané organizace Consumer Reports, v jejímž žebříčku nejlepších hodinek letošního roku se Galaxy Watch Ultra a Watch7 umístily na prvních dvou příčkách. A jakožto čtenáři tohoto článku můžete oba modely hodinek do neděle pořídit za extrémně nízké ceny – stačí využít speciální kód „mpwatch“.

Consumer Reports je nezisková spotřebitelská organizace, která každoročně sestavuje žebříček těch nejlepších produktů napříč celým trhem. Právě na základě jejího nezávislého testování jsou Galaxy Watch Ultra aktuálně nejlepší chytré hodinky na trhu, a to hlavně díky svým zdravotním funkcím, všestrannosti, odolnosti proti poškrábání, voděodolnosti a čitelnosti displeje. Druhé místo pak obsadily Galaxy Watch7 LTE a oba modely hodinek od Samsungu tak přeskočily veškerou konkurenci.

Samsung

Pokud po Galaxy Watch Ultra pokukujete, máte teď tu nejlepší příležitost koupit je s extrémní slevou. Mobil Pohotovost má totiž hodinky aktuálně nevídaně zlevněné, zejména pak variantu Bílý Titan. Nicméně čtenáři tohoto článku mohou na mp.cz využít ještě speciální slevový kód „mpwatch“ a srazit si cenu o dalších až 1 589 Kč. Pokud navíc využijete štědrý výkupní bonus, dostanete se už na 10 171 Kč (běžně 17 490 Kč), což je absolutně ta nejlepší cena na trhu. Kód platí jen do nedělní půlnoci.

Slevový kód „mpwatch“ můžete využít i na všechny varianty Galaxy Watch7, které tak mohou být vaše už za 5 691 Kč (běžně 7 990 Kč). Kromě slevy totiž po nákupu hodinek dostanete 1 500 Kč ve formě cashbacku.

Ceny s kódem „mpwatch“ a započítaným bonusem: