Galaxy S24 a Watch Utra jsou v extrémní slevě, ušetříte až 8 500 Kč

Galaxy S24 a Watch Utra jsou v extrémní slevě, ušetříte až 8 500 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Vlajkovky Samsungy padly do extrémních slev. Mobil Pohotovost srazila ceny Galaxy S24, S24+ i vrcholného Galaxy S24 Ultra na úplné minimum. Spolu s bonusem ušetříte až 8 500 Kč. Mimořádně levné jsou ale i nové Galaxy Watch Ultra, na nejpokročilejších hodinkách od Samsungu ode dneška ušetříte přes 5 tisíc.

Galaxy S24 za nejlepší cenu na trhu

Galaxy S24 nebyl nikdy levnější než právě v těchto dnech. Teď ho koupíte už za 14 990 Kč, což je momentálně nejnižší cena na českém trhu. Ještě výhodnější jsou Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra, ty jsou výhodnější o 8 500 Kč.

Samsung Galaxy S24

Mobil Pohotovost totiž vlajkové Samsungy maximálně zlevnila, navíc ale u všech zachovala výkupní bonus 3 000 Kč, který se rozhodně vyplatí využít. Stačí jen vyměnit starý telefon za nový Samsung, a to klidně i z pohodlí domova. K telefonům taky dostanete ten nejlepší dárek – záruku prodlouženou na 3 roky zcela zdarma.

Galaxy Watch Ultra levnější o 5 tisíc

Za skvělou cenu jsou i nové Galaxy Watch Ultra, koupíte je za pouhých 12 390 Kč (běžně 17 490 Kč) po slevě a při využití štědrého výkupního bonusu. Jde přitom o nejpropracovanější chytré hodinky od Samsungu z odolného titanu, které se mohou pochlubit extrémní odolností, velmi přesnou GPS, ještě přesnějšími senzory a taky delší výdrží baterie.