Galaxy S22 je teď historicky nejlevnější, při upgradu vás vyjde jen na 8 tisíc

Galaxy S22 je teď historicky nejlevnější, při upgradu vás vyjde jen na 8 tisíc
Fotografie: Mobil Pohotovost

Premiéra novinek řady Galaxy S se blíží a Samsung tak nabízí své současné vlajkové modely za ty vůbec nejlepší ceny. Základní Galaxy S22 nyní koupíte absolutně nejlevněji, protože díky slevě a bonusu ušetříte 6 000 Kč. Další bonus spolu s tříletou zárukou získáte jedině u Mobil Pohotovosti, kde jsou vlajkové Samsungy momentálně nejvýhodnější. Obě akce ale platí jen do premiéry nových modelů, tedy do středy 1. února.

Nejnižší cena od uvedení na trh

Samsung Galaxy S22 můžete mít za 15 990 Kč (běžně 21 990 Kč), což je historicky nejnižší cena od uvedení telefonu na trh. Smartphone je zlevněný o tři tisíce, další tři tisíce ušetříte, pokud po jeho koupi prodáte svůj starý telefon. Ovšem u Mobil Pohotovosti dostanete ještě další bonus v podobě navýšení výkupní ceny o 15 %, a také ten nejlepší dárek – záruku prodlouženou na 3 roky zdarma.

Samsung

Právě upgrade ze starého telefonu na nový Galaxy S22 se vyplatí ze všeho nejvíc. Nejenom, že dostanete hned dva bonusy, ale ještě si můžete nový telefon pořídit v rámci revoluční služby od Mobil Pohotovosti. Pokud totiž přejdete z Galaxy S21, pak vás nový  Galaxy S22  vyjde jen na 7 940 Kč, anebo pouze na 134 Kč měsíčně. Prodat přitom můžete téměř jakékoli starší zařízení. Svoji cenu snadno zjistíte v kalkulačce na mp.cz/galaxys22.