Galaxy Fit 3 je totální hit. Překvapil nízkou cenou i náloží funkcí

Galaxy Fit 3 je totální hit. Překvapil nízkou cenou i náloží funkcí
Fotografie: Mobil Pohotovost

Třetí generace chytrého náramku od Samsungu doslova láme prodejní rekordy. Galaxy Fit 3 – stylový chytrý náramek nadupaný funkcemi, věrně připomínající spíše chytré hodinky, je prostě hit. A ještě k tomu všemu potěší i vaši peněženku – není totiž vůbec drahý.

Pořádná nálož funkcí

Nejlevnější chytré hodinky od Samsungu dostaly parádní výbavu – 1,6palcový kvalitní AMOLED panel doplněný superlehkým hliníkovým tělem a silikonovým řemínkem. Na výběr je hned ze tří povedených barevných variant, a to stříbrné, černé a růžové. 

Z hlediska funkcí je ale Galaxy Fit 3 ještě o kus lákavější. Oproti minulé generaci dokáže detailně analyzovat spánek včetně detekce chrápání a měření hodnoty oxidace krve. Tuto funkci ocení všichni, kteří trpí tzv. spánkovým apnoe. Dále nabídne na 100 druhů cvičení, přehrává hudbu, přijímá a odmítá hovory, a s ohledem na zdraví měří srdeční činnost, kontroluje hladinu stresu, umí detekovat pád a následně i přivolat pomoc. Navíc vydrží až 13 dní na jedno nabití. 

Galaxy Fit 3 jen za 1 191 Kč

Být čtenářem tohoto webu se jednoduše vyplatí. U našeho partnera Mobil Pohotovost pořídíte chytrý náramek za absolutně nejnižší cenu na trhu – stačí v košíku zadat kód “fit3”. Samsung Galaxy Fit 3 tak vyjde jen na 1 191 Kč – cena, kterou nikde jinde nenajdete.

Samsung Galaxy Fit 3