FreeBox: android běžcem a další skvělé hry zdarma

Před námi je další víkend, což znamená i nový díl FreeBoxu, ve kterém najdete čtveřici povedených her zdarma pro vaše telefony a tablety. Dnes se rozcvičíme u běhu, i když místo svalů protáhneme robotické nohy. Nezapomeneme ani na hordu nebezpečných zombíků, zdoláme nejedno podzemí a nakonec se nám trochu zatočí hlava.

FreeBox #170 – skvělé hry zdarma

Battery Guy

Pravidla jsou nesmírně jednoduchá. Čím více šťávy máte, tím dále se dostanete. A nemluvím teď o pomerančovém džusu, ale o energii. Tato jednoduchá a rychlá hra vám umožní ovládat androida, který se rozhodl zaběhnout maraton. Na rozdíl od lidí mu však nestačí vydatná snídaně, ale neobjede se bez pravidelného doplňování energie. To v praxi znamená, že se musíte snažit trefovat do dobíjecích stanic.

Battery Guy

Stáhnout Battery Guy

Google Play (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zombie Frontier 3

Někdo by s tím měl už něco udělat. Zdá se, že ač ve hrách zničíte zombíků, kolik jen dovedete, další se znovu objeví. Titulů, kde se snažíte zatočit s nemrtváky totiž neustále přibývá a tento není vůbec špatný. Dostane se vám v něm do rukou slušný arzenál. Pokaždé se také mění cíl – někdy se snažíte porazit hordu nepřátel, jindy bráníte civilisty.

Zombie Frontier 3

Stáhnout Zombie Frontier 3

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Magic Rampage

Tajemný čaroděj napadl hrad a bez sebemenšího problému zlikvidoval stráže a nadělal z nich chodící mrtvoly. Nutno dodat, že řádně nebezpečné. Vyberte si svého vysněného bojovníka a vydejte se záhadě přijít na kloub. Každé další podlaží skrývá nové překážky a ještě silnější nepřátele. Po cestě navíc narazíte na další dobrodruhy.

Magic Rampage

Stáhnout Magic Rampage

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Spin

Příkaz zněl jasně – otáčej se. V této nové hře od Ketchapp se vydáte na nepravděpodobnou výpravu za sbíráním zlatých kuliček. Stačí se při tom vyhýbat překážkám a dovalit se co nejdál. Ovládání je rovněž snadné, vaše postava se automaticky kutálí vpravo a pro změnu směru stačí přidržet prst na displeji. Za nasbírané zlato si pak samozřejmě odemykáte nové charaktery.

Spin

Stáhnout Spin

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze