Fotogalerie: zničená, ale funkční Motorola RAZR V3i

Čirou náhodou jsme nedávno narazili na jednu zničenou Motorolu RAZR V3i. Zajímá vás, jak dopadla? Co to odneslo nejvíce? Pak si přečtěte náš článek. Zajímavé také je, že i po těžkém pádu nadále do jisté míry funguje.

Stačí omylem vložit klíče od auta do kapsy s mobilem a hned máte poškrábaný displej, mít mastné ruce či prostě jen mobil špatně uchopit do ruky a on vám z ní vyklouzne, spadne na zem a rozbije se. Poté už jen zbudou oči pro pláč. Pokud se vám již někdy něco podobného v životě přihodilo, pak víte, o čem je právě řeč.

Nepříjemnou vzpomínku si bezesporu odnese i bývalá majitelka Motoroly RAZR V3i. Pád mobilního telefonu z výšky asi 1,5 metru na tvrdý beton nemůže dopadnout, v případě tenkého, elegantního a neodolného modelu, nijak jinak, než poškrábáním či prasknutím displeje. Tato véčková Motorola RAZR V3i to nejvíce odnesla v rozevíracím kloubu. Část telefonu s displejem se dokonce odtrhla od té zbylé s klávesnicí. I tak lze ale telefon spustit. Bez displeje toho však příliš neuděláte.

A co vy? Jaké máte zkušenosti s nešťastným poničením mobilního telefonu? Myslíte si, že výrobci vyrábějí dost kvalitní modely na to, aby alespoň pár let vydrželi plně funkční? Vyjádřete se přímo do naší diskuze pod tímto článkem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze